Husus Cable lepas pantai Coaxial Cable

Katerangan pondok:

Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel coaxial pikeun kapal, lampu na-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung gas aplikasi lepas pantai. .


Rincian produk

Tag produk

Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel coaxial pikeun kapal, lampu na-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung gas aplikasi lepas pantai. .Dina kaca di handap ieu kami geus nunda babarengan sampling leutik tina ratusan produk sadia.

Standar desain kabel internasional:
IEC 60092-360, 60092-376, 60332-1-2, 60332-3-22, IEEE 45, 1580
Konduktor:
Tambaga-clad baja atawa
IEC 60228 Kelas 2 / Kelas 5
bulistir / tambaga Tinned
IEC 61034-1/2, 60754-1/2
IEC 60092-350
Susunan kabel:
Bujang
Insulasi: PE
Layar (individu jeung/atawa sakabéh):
IEC 60092-350
pita aluminium / poliéster
Tambaga bulistir / pita poliéster
Kepang Tambaga Tinned
Kepang tambaga bulistir
Kasur / jaket jero:Sanyawa Halogén-Free
SHF1 atanapi SHF2 per IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2
Baju wesi:
IEC 60092-350
Kepang Tambaga Tinned
Kepang tambaga bulistir
Kepang kawat perunggu
Jalinan kawat baja galvanis
Galvanized kawat baja armor
Jaket luar:
Sanyawa bébas halogén - SHF1
Sanyawa bébas halogén - SHF2
Sanyawa bébas halogén tahan leutak - SHF2
Jaket luar:
Sanyawa bébas halogén - SHF1 Sanyawa bébas halogén - SHF2
Sanyawa bébas halogén tahan leutak - SHF2
Impedansi:
50 Ω
75 Ω

DWQADFW

Sababaraha Conto Kabel Coaxial Yanger

Yanger P/N

Panjelasan Produk

OD

(mm)

Beurat

(kg/km)

7YGC002101

Tipe RG-213 / U LSZH-SHF2

10.3

160

7YGC003101

TIPE RG-11 Coaxial Cable LSZH-SHF1

10.3

150

7YGC007101

Coax Tipe RG-59 B/U SBA LSZH-SHF1

10.0

170

7YGC008101

Coax Tipe RG-59 B / U SBA LSZH-SHF2 leutak

12.0

230

7YGC011101

TIPE RG-6 Coaxial Cable LSZH-SHF1

7.0

40

7YGC013101

TIPE RG-11 Coaxial Cable SBA LSZH-SHF2

14.5

325

7YGC014107

Coax Tipe RG-59 B / U LSZH-SHF2 leutak

8.3

100

7YGC017101

TIPE RG-213 SBA LSZH-SHF1

7.2

350

7YGC018101

TIPE RG-58 SBA LSZH-SHF1

9.0

135

7YGC020101

TIPE RG-213 SBA LSZH-SHF2 leutak

16.5

430

7YGC021101

TIPE RG-6 Coaxial Cable SBA LSZH-SHF1

10.5

170

7YGC025101

Coax Tipe RG-59 /U LSZH-SHF1

6.2

60

7YGC033101

TIPE RG-11 Coaxial Cable SBA LSZH-SHF2 leutak Tahan

14.5

325

7YGC036101

TIPE RG-58 SBA LSZH-SHF2

9.0

130


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk