kabel husus lepas pantai Komputer Lan Cable

Katerangan pondok:

Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel data Twisted-pasangan pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.


Rincian produk

Tag produk

Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel data Twisted-pasangan pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.

Standar desain kabel internasional:IEC 60092-350, 60092-376, 60332-1-2, 60332-3-22
Konduktor: Tinned atanapi Bare, padet atanapi terdampar tambaga IEC 60228 Kelas 2 / Kelas 5
Insulasi: Padet / sélular PO IEC 61034-1/2, 60754-1/2
Lay-up kabel: pasangan, quads

Layar:
U/UTP (sapinuhna unshielded)
U/FTP (pasangan terlindung foil individu)
F/FTP (individu jeung sakabéh foil tameng)
S/FTP (individual foil jeung sakabéh tameng braid tambaga)
SF/UTP (sakabehna foil jeung tameng braid tambaga)
pilihan sakabéh terdampar tinned tambaga solokan-kawat
Kasur / Jaket jero: Sanyawa Bebas Halogén SHF1 atanapi SHF2 per IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2

Baju wesi:IEC 60092-350
Kepang Tambaga Tinned
Kepang kawat perunggu
Jalinan kawat baja galvanis
Galvanized kawat baja armor
Jaket luar: IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2, 60811-2-1, NEK 606
Sanyawa bébas halogén - SHF1
Sanyawa bébas halogén - SHF2
Sanyawa bébas halogén tahan leutak - SHF2

DXQAWDFWQF

Sababaraha Conto Yanger Offshore Komputer & Kabel LAN

Yanger P/N

Panjelasan Produk

Rentang Frékuénsi (MHz)

9YG0575xxx

Ucing.5e 4x2x24/1 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF1

1 – 250

9YG0563xxx

Ucing.5e 12x(4x2x24/1 AWG F/UTP) LSZH-SHF1

1 – 100

9YG0542xxx

Ucing.6 4x2x23/1 AWG U/UTP LSZH-SHF1

1 – 400

9YG0246xxx

Ucing.6 4x2x23/1 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF2-MUD

1 – 400

9YG0025xxx

Ucing.6 4x2x23/1 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF2

1 – 400

9YG0266xxx

Ucing.6 2x(4x2x26/7 AWG S/FTP) Gbr-8 LSZH-SHF2

1 – 250

9YG0253xxx

Ucing.6A 4x2x23/7 AWG S/FTP LSZH-SHF2-MUD

1 – 600

9YG0023xxx

Ucing.6A 4x2x23/7 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF2

1 – 500

9YG0545xxx

Ucing.6A 4x2x23/1 S / FTP LSZH-SHF1

1 – 500

9YG0567xxx

Ucing.6A 4x2x23/7 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF1

1 – 500

9YG0543xxx

Ucing.7 4x2x23/1 S / FTP LSZH-SHF1

1 – 600

9YG0561101

Ucing.7 4x2x23/1 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF1

1 – 600

9YG0568xxx

Ucing.7 4x2x23/7 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF1

1 – 600

9YG0263xxx

Ucing.7 4x2x23/7 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF2-MUD

1 – 600

9YG0369xxx

Ucing.7 4x2x24/7 AWG S/FTP LSZH/LSZH-SHF2

1 – 600

9YG0269xxx

Ucing.7 4x2x24/7 S / FTP LSZH-SHF2

1 – 600

9YG0002xxx

Ucing.7 4x2x26/7 AWG S/FTP LSZH-SHF2

1 – 600

9YG0008xxx

Ucing.7 4x2x26/7 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF2

1 – 600

9YG0553xxx

Ucing.7A 4x2x22/1 S / FTP LSZH-SHF1

1 – 1000

9YG0554xxx

Ucing.7A 4x2x23/1 S / FTP LSZH-SHF1

1 – 600

9YG0016xxx

Ucing.7A 4x2x23/1 AWG S/FTP LSZH-SHF2

1 – 1000

9YG0019xxx

Ucing.7A 4x2x26/7 AWG S/FTP SBA LSZH-SHF2

1 – 1000

9YG0003xxx

1200 MHz 4x2x22/1 AWG S/FTP LSZH-SHF2

1 – 1200


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami