BUS lepas pantai Jeung Industrial Ethernet Cable

Katerangan pondok:

Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan BUS jeung kabel Ethernet Industrial pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.


Rincian produk

Tag produk

Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan BUS jeung kabel Ethernet Industrial pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.

Standar desain kabel internasional:
IEC 60092-350, 60092-376, 60332-1-2, 60332-3-22
Konduktor:
Tinned atanapi Bare, padet atanapi terdampar tambaga IEC 60228 Kelas 2 / Kelas 5
Insulasi:
Padet / sélular PO IEC 61034-1/2, 60754-1/2
Kabel Lay-up: pasangan, quads
Layar:
U/UTP (sapinuhna unshielded)
U/FTP (pasangan terlindung foil individu)
F/FTP (individu jeung sakabéh foil tameng)
S/FTP (individual foil jeung sakabéh tameng braid tambaga)
SF/UTP (sakabehna foil jeung tameng braid tambaga)
pilihan sakabéh terdampar tinned tambaga solokan-kawat
Kasur / jaket jero:
Sanyawa bébas halogén SHF1 atanapi SHF2 per IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2
Baju wesi:
IEC 60092-350
Kepang Tambaga Tinned
Kepang kawat perunggu
Jalinan kawat baja galvanis
Galvanized kawat baja armor
Jaket luar:
IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2, 60811-2-1, NEK 606
Sanyawa bébas halogén - SHF1
Sanyawa bébas halogén - SHF2
Sanyawa bébas halogén tahan leutak - SHF2

DWQDD

Sababaraha conto tinaBUS lepas pantaijeungKabel Ethernet Industris

Yanger P/N

Panjelasan Produk

OD (mm

nom.)

Beurat kg.

(kg/km)

7YG0013xxx

RS-485 2x2x22/7 AWG SF/UTP SHF2

12.5

175

7YG0015xxx

RS-485 2x2x22/7 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF2

16.4

350

7YG0025xxx

RS-485 4x2x1,5 mm² SF/UTP LSZH-SHF1

17.5

270

7YG0004xxx

RS-485/422 2x2x22/7 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF2-

leutak

16.2

380

7YG0003xxx

RS-485/422 8x2x22/7 AWG SF/UTP LSZH-SHF1

18.0

170

7YG0011xxx

RS-485/422 2x2x24/7 AWG F/FTP SBA LSZH-SHF2

12.0

215

7YG0030xxx

CanBus 2x2x0.75 mm2 S/UTP LSZH-SHF2

15.5

235

7YG0039xxx

CanBus 2x2x0.75 mm2 S/UTP LSZH-SHF1

13.3

170

7YG0040xxx

CanBus 2x2x0.75 mm2 S/UTP SBA LSZH-SHF2

19.5

480

7YG0059xxx

CanBus 2×0,75 mm2 + 0,75 mm2 S/FTP LSZH-SHF2

10.5

130

7YG0031xxx

DeviceNet 2×18/19 AWG + 2×15/19 AWG S/FTP LSZH

SHF1

12.0

185

7YG0032xxx

DeviceNet 2×18/19 AWG + 2×15/19 AWG S/FTP SBA

LSZH-SHF2

18.0

480

7YG0033xxx

DeviceNet 2×18/19 AWG + 2×15/19 AWG S/FTP LSZH

SHF2

13.5

230

7YG0027xxx

DeviceNet 2×20/7 AWG + 2×22/19 AWG S/FTP SBA

LSZH-SHF2

13.5

280

7YG0026xxx

DeviceNet 2×20/7 AWG + 2×22/19 AWG S/FTP LSZH

SHF1

10.0

105

7YG0021xxx

ProfiBus PA 2×18/7 AWG SF/UTP LSZH-SHF1

9.5

120

7YG0009xxx

ProfiBus 2X22/19 AWG SF/UTP CSA LSZH-SHF2

14.2

310

7YG0061xxx

ProfiBus DP/PA 1x2x22/1 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF1

12.0

215

7YG0008xxx

ProfiBus DP 2X22/19 AWG SF/UTP LSZH-SHF2

8.4

91

7MG0020xxx

ProfiBus DP 2×22/19 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF1

12.0

250

7MG0028xxx

ProfiBus DP 2×22/19 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF2-

leutak

14.1

325

7MG0043xxx

Fieldbus Yayasan H1 Kelas A 5x2x1,0 mm2 S / FTP

SWA LSZH-SHF2

26.0

1200

7MG0044xxx

Fieldbus Yayasan H1 Kelas A 8x2x1,0 mm2 S / FTP

SWA LSZH-SHF2

30.0

1470

7MG0047xxx

Yayasan Fieldbus H1 Kelas A 1x2x1,3 mm² SFTP SWA

LSZH-SHF2

14.2

380

7MG0048xxx

Yayasan Fieldbus H1 Kelas A 5x2x1,3 mm² S/FTP

SWA LSZH-SHF2

28.5

1285

7MG0049xxx

Yayasan Fieldbus H1 Kelas A 8x2x1,3 mm² S/FTP

SWA LSZH-SHF2

29.5

1460


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami