WWMS (Sistem Pangimeutan Cai Cuci)

Katerangan pondok:

Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nyayogikeun alat ngawaskeun kana aplikasi laut, kami fokus pikeun nyayogikeun solusi anu sederhana, dipercaya sareng efisien.Kami tiasa nyumponan persis sarat anjeun pikeun ngawaskeun cai.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nyayogikeun alat ngawaskeun kana aplikasi laut, kami fokus pikeun nyayogikeun solusi anu sederhana, dipercaya sareng efisien.Kami tiasa nyumponan persis sarat anjeun pikeun ngawaskeun cai.

Sistem Pangimeutan Cai sapinuhna patuh sareng resolusi IMO MEPC.259(68) sareng tiasa nyayogikeun monitoring sareng ngarékam data kontinyu pikeun PAH, pH sareng kekeruhan.Sistem ieu parantos nampi persetujuan jinis laut ku DNV/GL, RINA, Lloyd's Register, Bureau Veritas, Korean Register sareng Nippon Kyokai.

Urang bisa nyadiakeun sauntuyan loba pisan suku cadang lolobanaWWMSmerek, hatur nuhun kana jaringan layanan lengkep sareng saham tremendous, kami bisa nyadiakeun paling bagian kualitas luhur sarta jasa ka konsumén dina waktu anu cukup pondok saluareun ekspektasi Anjeun.Gawé babarengan sareng Yanger bakal ngahémat waktos anjeun sareng mastikeun yén alat-alat anjeun jalan dina cara anu paling efektif.

Daptar produk

wwms (1)

CTG

Nomer séri

Bagian Pedaran

2141-081-PL

Majelis sensor turbidity

2260-185-PL

Majelis klep pariksa hawa bersih

2374-044-PL

Rakitan saringan

2374-047-PL

Majelis klep relief tekanan

2374-083-PL

Majelis régulator tekanan

2374-084-PL

Majelis manifold ngabersihan hawa

2374-117-PL

Majelis méteran aliran

2374-147-PL

Cék pikeun sensor optik

2374-271-PL

assembly sensor pH

2374-289-PL

Majelis pompa

2380-010-PL

PAH + sénsor assembly

113628

Klep isolasi

113629

klep solokan 3 arah

113632

Layar saringan

113684

Alat ukur tekanan

113685

Pintonan layar rampa

120157

Majelis rotor (pikeun pompa)

118063

PVC-C klep dipariksa

119019

Pakét 500 tisu optik

wwms (2)

SUNTEX

Nomer séri

Bagian Pedaran

6SGT-SG121460

Sénsor pH

6SGT-SG121824

Impeller / Nyetél pikeun Outlet Pompa NBR

6SGT-SG121823

Impeller / set pikeun Sampel Feed pompa NBR

6SGT-SG121349

Panyangga karét Tipe C 30×40

6SGT-SG121467

DC Dahar pompa

6SGT-SG121348

Extension Springs

6SGT-SG121297

Ngagulung Inlet Tube pikeun Aquascat / OilGuard

6SGT-SG116627

Saringan hawa

6SGT-SG121438

O-ring FPM D16 / PCS

6SGT-SG121454

O-ring FPM D20 / PCS

6SGT-SG121360

O-ring FPM D25 / PCS

6SGT-SG121453

O-ring FPM D30 / PCS

6SGT-SG119571

Leyuran panyangga pH4

6SGT-SG119506

Leyuran panyangga pH7

6SGT-SG121661

6SGT-SG121838

6SGT-SG121483

Outlet pompa 60 Hz Lengkep Set

6SGT-SG121629

Inlet pompa 60 Hz Lengkep Set

6SGT-SG121409

Ngagantian Tube Deaeration

6SGT-SG121477

Solenoid klep 2/2-arah

6SGT-SG121220

Émitter OilGuard SG

6SGT-SG116634

Unit Sumber cahaya pikeun AquaScat

6SGT-SG116673

Fan lengkep

6SGT-SG121475

Sénsor Aliran

6SGT-SG118809

Layar rampa pikeun AquaScat

6SGT-SG121094

Layar rampa pikeun OilGuard 2W

6SGT-SG121424

Nyambungkeun Pipes- Saatos Cék klep

6SGT-SG121421

Nyambungkeun Pipes- Saatos Cék klep

6SGT-SG121425

Nyambungkeun Pipe- Dahar Pipe

6SGT-SG121424

Nyambungkeun Pipe- Outlet Pipe

6SGT-SG121448

Nyambungkeun Pipe- S tipe saméméh Tank

6SGT-SG121420

Nyambungkeun Pipe- S tipe saméméh Pompa

6SGT-SG121422

Nyambungkeun Pipe- pH Holder

6SGT-SG111834

Batré 3V CR 2032

6SGT-SG117442

Mikrofuse 250V 2AT RM5

6SGT-SG121506

Board PCB utama dipariksa

6SGT-SG121424

Pariksa klep

6SGT-SG121449

Tekanan Ngurangan klep

6SGT-SG116708

Mariksa Unit pikeun AquaScat SG

6SGT-SG121255

Unit mariksa pikeun OilGuard SG

6SGT-SG121410

OilGuard SG lengkep

6SGT-SG121400

AquaScat SG lengkep

wms (4)

Héjo

Nomer séri

Bagian Pedaran

03613

Pompa impeller - Tipe B

03629

Kit Suku Cadang Pompa - Tipe B
· 1 pcs Impeller pikeun pompa
· 1 PC segel mékanis
· 1 pcs Spacer disk pikeun Seal mékanis
· 1 pcs Paké piring tanpa liang
· 1 pcs Paké piring kalayan ditinju liang
· 3 PCS o-ring pikeun pompa impeller

03616

Impeller pikeun pompa - Tipe B

03614

Segel mékanis - Tipe B

03619

Spacer disk pikeun segel mékanis - Tipe B

03617

Paké piring tanpa liang - Tipe B

03618

Paké piring kalayan liang ditinju - Tipe B

03615

O-ring pikeun pompa impeller - Tipe B

03625

Kepala pompa - Tipe B

02505

De-bubbler lengkep (tanpa fittings)

02582

Manometer 0-4 bar

02653

O-ring pikeun de-bubbler luhur

02654

O-ring pikeun pipa plexiglas de-bubbler
(4 pcs diperlukeun pikeun overhaul)

02381

Saringan

02435

Klep pangatur aliran

02686

Bal klep w.aktuator

02703

klep pangurangan tekanan

02687

klep nyekel tekanan / klep relief

02438

Komprési ferrule OD 10 mm

02543

Komprési ferrule OD 12mm

02640

Aliran switch (tanpa pas)

02908

O-ring pikeun switch aliran

02921

Panutup pikeun switch aliran

02968

Aliran switch pamutahiran kit pikeun kacemar
cai kaasup bagian no 02967

02966

Konverter sinyal A / D

02967

Pindah Aliran pikeun média anu kacemar (tanpa
kelengkapan)

01462

sambungan kabel, 1.5m bikangna

00358

Klep pamilih

02336

Jandéla pamariksaan

02579

klep non-balik

02438

Komprési ferrule OD 10 mm

02543

Komprési ferrule OD 12mm

02237

catu daya 24V

00065

sekering otomatis

01989

Beus-gandeng 750-352 Modbus TCP / IP

02015

modul suplai kakuatan 750-602

02401

abdi / modul O 750-400

02402

abdi / modul O 750-455

02497

abdi / modul O 750-492

02404

abdi / modul O 750-513

01992

abdi / modul O 750-600

01887

HMI-tampilan

02410

Panguat Isolasi

02221

Sénsor PAH 0-100 µg/l

02223

Sénsor PAH 0-800 µg/l

03443

Sénsor PAH anu diropéa 0-100 µg/l
Ngan sadia lamun balik dipaké sensor PAH

03444

Sénsor PAH anu diropéa 0-800 µg/l
Ngan sadia lamun balik dipaké sensor PAH

02550

Majelis kamar PAH

02529

O-ring pikeun chamber PAH
(2 pcs diperlukeun pikeun overhaul)

02343

Sensor kekeruhan (tanpa fittings)

02342

Turbidity analyzer

02385

Sumber cahaya turbidity

02394

Émittor kakeruhan

02395

Turbidity panarima

02805

Unit Turbidity Wiper

02386

Wiper wiper (ngan bagian karét kaasup)
4 pcs/set

02990

Leungeun wiper kaasup wiper wiper

02387

Turbidity O-ring set

02839

Wiper Cap pikeun Turbidity analyzer

03264

Wiper kerah Kit

02344

sensor pH tanpa éléktroda

02329

pH chamber (tanpa fittings)

02389

Éléktroda pikeun sensor pH

02755

Ngonci nut kaasup gasket pikeun sensor pH

02390

Gasket pikeun sensor pH

02315

Kit kalibrasi lengkep (PAH 0-100 µg/l)

02590

Kit kalibrasi lengkep (PAH 0-800 µg/l)

03215

Calibration kit lengkep (Tanpa PAH) pikeun
modul inlet

03549

Kit Calibration lengkep
(PAH rentang ganda 0-100/800)

03667

Kit kalibrasi tanpa pH (PAH 0-100 µg/l)

02449

Kit kalibrasi - isi ulang (PAH 0-100 µg/l)

02477

Kit kalibrasi - isi ulang (PAH 0-800 µg/l)

03561

Kit Calibration - ngeusian
(PAH rentang ganda 0-100/800)

03973

Kit Calibration - ngeusian
(Kabinét Inlet)

02259

pH 4 panyangga

02260

pH 7 panyangga

02261

pH 10 panyangga

02256

Standar turbidity 0,0 NTU

02257

Standar turbidity 10 NTU

02258

Standar turbidity 40 NTU

02253

solusi PAH 0 μg/l

02255

Solusi PAH 50 μg/l

02316

Solusi PAH 100 μg/l.

02795

Solusi PAH 200 μg/l.

02459

Solusi PAH 400 μg/l.

02460

Solusi PAH 800 μg/l.

02263

Jarum suntik

02264

Jarum

02398

Pad beberesih

02480

Manual operasi

02399

Panungtun Kalibrasi

02957

Disarankeun suku cadang Kit pikeun WM na
WMP pikeun operasi 1 taun
Pompa tipe A

03658

Disarankeun suku cadang Kit pikeun WM na
WMP pikeun operasi 1 taun
Jenis pompa B

03864

Disarankeun Spare Parts kit pikeun WM excl.
pH sareng WMP
Jenis pompa B

02958

Disarankeun suku cadang Kit pikeun WM na
WMR pikeun operasi 1 taun

02959

Disarankeun Spare Part kit pikeun WM30 -
Pompa tipe A

03964

Disarankeun Spare Part kit pikeun WM30 -
Jenis pompa B

TRIOS

Nomer séri

Bagian Pedaran

20 × 3 NBR

O-ring pikeun pompa sampling

JXM-A170

modul diafragma pikeun draining pompa

JXM-A170

Majelis klep hiji arah

'370W / 220V / 60Hz

Motor pompa draining

LY2N-J 220VAC / 10A

Relay 220VAC

DP200A 220VAC 120*120*38

Kipas tiis
Pipa & klep assembly of kabinét pretreatment

DN15 PN10 35 bolong

Y-tipe saringan

Φ60,0-10bar

Alat ukur tekanan diafragma

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami