kabel laut bahan tahan seuneu halogén bébas

Katerangan pondok:

Yanger mangrupakeun pamimpin kabel laut na innovator, A produsén sabenerna global sarta supplier.Yanger nyayogikeun kulawarga kabel anu lega pikeun kapal sareng platform lepas pantai anu diwangun di sakumna dunya.produksi éksténsif jeung fasilitas panalungtikan, Yanger neraskeun innovate sarta ngamekarkeun produk jeung jasa anyar, sahingga kabel gampang pikeun masang sarta leuwih fleksibel, mastikeun yén aranjeunna operationally jeung lingkungan aman, ngaronjatkeun kinerja seuneu jeung survivability sarta ngamekarkeun layanan palanggan anyar.


Rincian produk

Tag produk

kabel tegangan sedeng & Asesoris

kabel (3)

Yanger ngahasilkeun kabel tegangan sedeng pikeun tulang tonggong kakuatan sarta propulsion tina 1,8 / 3 kV ka 12 / 20kV.Kabel kakuatan Armored MPRXCX® sareng MEPRXCX® FLEXISHIP® dianggo pikeun sistem tegangan sedeng kritis dimana panyalindungan mékanis ditingkatkeun sareng saringan listrik diperyogikeun.Produk ieu disarankeun pikeun pamasangan sareng sambungan di lingkungan dimana radius bending optimal diperyogikeun.

Yanger ogé nyayogikeun solusi konektipitas (Lugs, Terminations atanapi Interfaces) pikeun nyambungkeun kabel MPRXCX® sareng MEPRXCX® FLEXISHIP® ka alat-alat tegangan sedeng (Transformers, Switchgear, Motors, jsb).Panungtungan kabel kakuatan pikeun Variable Frequency Drives (VFD) dikembangkeun pikeun ningkatkeun panyalindungan EMC dibandingkeun sareng jinis layar biasa saluyu sareng nungtut kinerja operasi sistem anu dianggo pikeun thrusters, propulsion, lifts atanapi drive.

Kabel Daya & Kontrol

kabel (5)

Unarmored MPRX® 0.6 / 1kV kakuatan jeung kontrol kabel dipaké pikeun wiring dibereskeun
pamasangan teu tunduk kana resiko mékanis bari kabel Armored MPRXCX® disarankeun pikeun wewengkon mana panyalindungan mékanis ditingkatkeun jeung screening listrik (Electro-Magnetic Compatibility) diperlukeun.

Rentang MPRX® sareng MPRXC® FLEXISHIP® anu kacida fléksibel disarankeun pikeun pamasangan sareng sambungan dina rohangan anu sempit dimana radius bending anu optimal diperyogikeun.Konduktor séktor kabel multicore nyayogikeun rohangan sareng tabungan beurat dina baki kabel.

Additionnally Yanger suplai MX 0.6 / 1kV kawat kakuatan dipaké pikeun switchboards wiring, cabinets, panels kontrol jeung sagala rupa enclosures listrik.Ieu kawat kacida fléksibel dirancang kalayan konduktor finely terdampar pikeun sambungan gampang.

Kabel Instrumentasi & Kontrol

kabel (1)

Kabel telekomunikasi sareng instrumentasi anu diproduksi ku Yanger nyaéta
Dirancang pikeun aplikasi tetep pikeun sirkuit dipeunteun dina 150/250 V sareng saluyu sareng standar IEC 60092-376.Kabel multi-inti utamana dikhususkeun pikeun kontrol, sedengkeun multi pasangan, triple atanapi quads kanggo alat instrumentasi.

Kabel-kabel ieu diusulkeun dina vérsi lapis baja sareng teu nganggo armored:
Rentang MPRX® sareng MPRXC® FLEXISHIP® anu kacida fléksibel disarankeun pikeun pamasangan sareng sambungan dina rohangan anu sempit dimana radius bending anu optimal diperyogikeun.Konduktor séktor kabel multicore nyayogikeun rohangan sareng tabungan beurat dina baki kabel.
Additionnally Yanger suplai MX 0.6 / 1kV kawat kakuatan dipaké pikeun switchboards wiring, cabinets, panels kontrol jeung sagala rupa enclosures listrik.Ieu kawat kacida fléksibel
anu dirancang kalayan konduktor finely terdampar pikeun sambungan gampang.

kabel tahan seuneu

kabel (6)

Dina hal kahuruan, alat-alat dina kapal kedah tetep fungsional pikeun ngabantosan dina prosés évakuasi.Yanger parantos aya di payuneun kamajuan téknologi dina kabel tahan seuneu ngarancang kabel kontrol sareng kakuatan pikeun dianggo dina sistem kaamanan (Cahaya Darurat, Deteksi Seuneu, Sistem Peringatan, Pembukaan Panto, Jsb.).Kabel ieu mastikeun integritas sirkuit listrik pikeun sababaraha waktos saatos seuneu dimimitian.Kabel instrumentasi MPRXCX atanapi MPRXCX 331, kontrol atanapi TCX (C) ningkatkeun kasalametan di kapal ku ngajagi kahirupan sareng kapal jalma tina kahuruan.

kabel (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami