Gas standar pikeun kalibrasi instrumen EGCS

Katerangan pondok:

Calibration gas utamana dipaké dina calibration sarta deteksi instrumen kontrol prosés pétrokimia, kadali kualitas produk pétrokimia, deteksi polutan lingkungan, deteksi émisi knalpot mobil jeung kapal, deteksi rupa gas knalpot pabrik, calibration alarm tambang, jeung kalibrasi inspeksi alat médis, pamariksaan kualitas minyak trafo sistem kakuatan…


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Calibration gas utamana dipaké dina calibration sarta deteksi instrumen kontrol prosés pétrokimia, kadali kualitas produk pétrokimia, deteksi polutan lingkungan, deteksi émisi knalpot mobil jeung kapal, deteksi rupa gas knalpot pabrik, calibration alarm tambang, jeung calibration of inspeksi instrumen médis, sistem kakuatan trafo inspeksi kualitas minyak, separation hawa kontrol kualitas produk, kaamanan lalulintas inspeksi instrumen calibration, prospecting géologis sarta ngawaskeun seismik, analisis Metalurgi, percobaan Perkakas gas jeung analisis nilai calorific, industri pupuk kimia calibration instrumen, jsb.

Catetan:
● Produk gas bottled mangrupakeun-tekanan tinggi gas keusikan, sarta eta kudu dipake sanggeus decompression na depressurization.
● tabung gas rangkep boga wates hirup layanan, sarta sakabeh tabung gas kadaluwarsa kudu dikirim ka departemen pikeun inspeksi kaamanan saméméh maranéhna bisa dipaké.Nalika gas haseup dianggo dina unggal botol gas, tekanan sésa dina botol kedah dijaga dina 0.5MPa-0.25MPa, sareng klep botol kedah ditutup pikeun mastikeun kualitas gas sareng kaamanan anu dianggo.
● Produk gas botol kudu diurutkeun jeung dieusian salila transportasi, neundeun jeung pamakéan.Gas kaduruk sareng gas anu ngadukung durukan henteu kedah dieusi babarengan, sareng henteu kedah caket seuneu kabuka sareng sumber panas, sareng kedah dijauhkeun tina seuneu, lilin minyak, paparan ka panonpoé, atanapi ngalungkeun deui.Entong pencét, éta dilarang pisan pikeun ngamimitian arc dina tabung gas, sareng dilarang pisan pikeun ngamuat sareng ngabongkar momotan.

Kaunggulan
● Akurasi: Bébas badag skala R & D basa jeung produksi jeung loka processing jeung merek nilai dipercaya
● Stabilitas: stabilitas luhur gas standar metrological nasional
Dipercaya: ngadegkeun sareng ngajalankeun sistem manajemen kualitas komprehensif pikeun pamekaran gas labél, produksi, penjualan sareng jasa téknis di stric

Spésifikasi

Komponén Gas

Volume/L

CO2: 8%, SO2: 160PPM, N2,100ba

4

8

NO: 0,2%, N2,100bar

4

8

CO2: 5,5%, SO2: 27ppm, N2,100bar

4

8

CO2: 22,5%, SO2: 1800ppm, N2,100bar

4

8

Nitrogén Purity Tinggi (99,999%)

4

8

Tekanan Ngurangan klep

1

Kalibrasi gas (1)
Kalibrasi gas (3)
Kalibrasi gas (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk