Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal

Katerangan pondok:

63A stop kontak basisir

Modél: AS100-42/C

3 inti kakuatan + 1 inti taneuh + 2 inti kontrol + 1 sinyal (opsional)

rentang kabel Connectable: 16≤Cable cross-sectional aréa <50mm2

Tingkat panyalindungan: IP66


Rincian produk

Tag produk

63A stop kontak basisir / stop kontak laut
Modél: AS100-42 / C, AS100-42
3 inti kakuatan + 1 inti grounding + 2 inti kontrol + 1 sinyal (opsional), rentang kabel connectable: 16mm2
Tingkat panyalindungan: IP66

Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal (6)

63A colokan basisir / konektor laut
Modél: AP100-42, AP100-42 / C
3 inti kakuatan + 1 inti grounding + 2 inti kontrol + 1 inti sinyal (opsional), rentang kabel connectable: 16mm2≤cable cross-sectional aréa≤50mm²
Tingkat panyalindungan: IP66

Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal (5)

125A stop kontak basisir / stop kontak laut
Modél: AS101-42 / C, AS101-42
3 inti kakuatan + 1 inti grounding + 2 inti sinyal (opsional), rentang kabel connectable: 25mm2≤cable cross-sectional aréa≤50mm²
Tingkat panyalindungan: IP66

Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal (7)

125A colokan basisir / konektor laut
Modél: AP101-42, AP101-42 / C
3 inti kakuatan + 1 inti grounding + 2 inti kontrol + 1 inti sinyal (opsional), rentang kabel connectable: 25mm2
Tingkat panyalindungan: IP66

Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal (1)

250A tegangan low colokan stop kontak
Model stop kontak Shore: AS102-44 / C
model stop kontak Kelautan: AS102-44
Model colokan Shore: AP102-44
modél konektor laut: AP102-44 / C
3 inti kakuatan + 1 inti grounding + 4 inti sinyal, rentang kabel connectable: 50mm2≤cable cross-sectional aréa≤120mm²
Tingkat panyalindungan: IP66

Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal (2)

350A tegangan low colokan stop kontak
Model stop kontak Shore: AS103-44 / C
modél stop kontak laut: AS103-44
Model colokan Shore: AP103-44
modél konektor laut: AP103-44 / C
3 inti kakuatan + 1 inti grounding + 4 inti sinyal, rentang kabel connectable: 50mm2
Tingkat panyalindungan: IP66

Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal (3)

350A tegangan tinggi colokan stop kontak
Model stop kontak Shore: AS203-43 / C
model stop kontak Kelautan: AS203-43
Model colokan Shore: AP203-43
modél konektor laut: AP203-43 / C
3 cores kakuatan + 1 grounding core + 3 cores sinyal, rentang sambungan kabel: 50mm2≤cable cross-sectional area≤185mm2
Tingkat panyalindungan: IP66

Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami