Kotak distribusi kakuatan basisir kapal

Katerangan pondok:

Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (saterusna disebut kotak kakuatan basisir) mangrupikeun alat jaminan suplai kakuatan kapal khusus anu dipasang di terminal palabuhan.Alatna cocog pikeun sistem distribusi kakuatan AC tilu-fase kalayan frékuénsi kerja 50-60Hz sareng tegangan kerja dipeunteun 220V / 380V.


Rincian produk

Tag produk

Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (saterusna disebut kotak kakuatan basisir) mangrupikeun alat jaminan suplai kakuatan kapal khusus anu dipasang di terminal palabuhan.Alatna cocog pikeun sistem distribusi kakuatan AC tilu-fase kalayan frékuénsi kerja 50-60Hz sareng tegangan kerja dipeunteun 220V / 380V.Eta nyadiakeun panganteur kakuatan basisir baku saum sareng aman pikeun kapal nelepon di palabuhan, sarta nyadar suplai kakuatan kabel kapal, pendataan, tagihan jeung pakampungan.

Nalika kapal anu berthed atanapi docked pikeun perbaikan, aranjeunna umumna disambungkeun ka kakuatan basisir.Utamana pikeun kapal biasa, docking di darmaga tangtu, alat sambungan kakuatan basisir dipasang dina darmaga, sangkan kapal bisa ngagunakeun kakuatan basisir pas kapal docks, sarta sakabeh generator set dina kapal bisa pareum.Di hiji sisi, set generator tiasa dijaga atanapi dibenerkeun sacara normal.

Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (10)
Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (1)
Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (7)
Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (9)

Operasi kakuatan pantai:

(1) Kahiji, sambungkeun kabel kakuatan ka terminal kakuatan basisir kotak kakuatan basisir, nutup switch distribusi kakuatan basisir, sarta lampu indikator kakuatan basisir on kotak kakuatan basisir hurung.
(2) Alat ukur runtuyan fase dina kotak kakuatan ngadeteksi runtuyan fase kakuatan basisir, sarta beban tilu-fase tina sirkuit detektor runtuyan fase asimétri.Nalika fase disambungkeun ka kapasitor disetel ka fase A, fase caang nyaeta fase B, sarta fase darker fase C. Lamun runtuyan fase kakuatan basisir jeung kakuatan kapal sarua, nutup switch dina kotak kakuatan basisir. Upami urutan fase henteu konsisten, dua kabel listrik basisir anu disambungkeun ka terminal listrik basisir kedah ditukeurkeun (pagawean ieu umumna dilakukeun ku staf basisir).
(3) Operasi dewan kakuatan basisir Di hareup switchboard utama, nalika indikator kakuatan basisir on dewan hurung, éta nunjukkeun yén kakuatan basisir geus dikirim ka switch kakuatan basisir switchboard utama.Dina waktos ayeuna, modeu operasi generator utama sareng generator darurat kedah disetel ka posisi manual.Pegatkeun sambungan saklar utama generator jeung nutup switch kakuatan basisir langsung saatos grid kakuatan sakabeh kapal urang leungiteun kakuatan;lamun switch kakuatan basisir aya dina switchboard darurat, switch kakuatan basisir kudu ditutup saméméh switchboard darurat sanggeus grid kakuatan dipotong.Jaringan listrik kapal parantos dialihkeun kana kakuatan basisir.

Kotak sambungan (4)

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami