Kabel komposit kakuatan basisir kapal

Katerangan pondok:

Kabel anu ditawarkeun Yanger kedah dirarancang, diproduksi sareng diuji dumasar kana standar internasional sapertos kieu:


Rincian produk

Tag produk

Kabel anu ditawarkeun Yanger kedah dirarancang, diproduksi sareng diuji dumasar kana standar internasional sapertos kieu:

IEC 60228

Konduktor tina kabel insulated

IEC 60092-350 Kabel kakuatan shipboard konstruksi umum sareng syarat tés
IEC 60092-360 Bahan insulasi sareng sarung pikeun kapal kapal sareng unit lepas pantai. Kakuatan, kontrol, instrumentasi sareng kabel telekomunikasi
EN 50363-10-2 Insulasi, sarung sareng bahan panutup pikeun kabel énérgi tegangan handap - Bagian 10-2: Sanyawa sarung rupa-rupa - Poliuretan termoplastik

Struktur Kabel
Tipe: GEUR 0.6/1kV 3×185+2×50+4×2.5

Kabel komposit kakuatan basisir kapal (2)

Catetan: Gambar di luhur ngan ukur pikeun rujukan

3.1.2 tegangan: 0.6 / 1kV
3.1.3 Radius ngalipet: ≥6D
3.1.4 Operasi hawa ambient: -25 ℃ ~ + 70 ℃
3.1.5 Max.hawa operasi kontinyu diidinan tina konduktor: 90 ℃
3.1.6 Standar
3.1.6.1 Konduktor: IEC 60228
3.1.6.2 insulasi: IEC 60092-360
3.1.6.3 sarung: EN 50363-10-2
3.1.7 Struktur
3.1.7.1 Konduktor inti fase: Tambaga kaleng(Kelas 5)
3.1.7.2 Fase cores insulasi: EPR
3.1.7.3 Konduktor inti grounding: Tambaga kaleng (Kelas 5)
3.1.7.4 Grounding cores insulasi: EPR
3.1.7.5 Konduktor inti cek taneuh: Tambaga kaleng(Kelas 5)
3.1.7.6 Insulasi inti cek taneuh: EPR
3.1.7.7 Ground cek cores layar: Tinned tambaga braided
3.1.7.8 Sarung jero: TPU
3.1.7.9 Kakuatan lapisan: Ripcord braided
3.1.7.10 sarung luar: TPU
3.1.8 Warna Malapah jeung Idéntifikasi Insulasi
3.1.8.1 Idéntifikasi cores kakuatan: coklat, hideung, kulawu
3.1.8.2 Idéntifikasi kawat bumi: konéng / héjo
3.1.8.3 Pilot cores idéntifikasi: hideung
3.1.8.4 Warna sarung: Hideung
3.1.9 Tanda: ZTT GEUR 0.6/1kV Ukuran 90°C IEC 60092-353 Serial No.
Tanda méter
3.1.10 Diménsi Tanggal
3.1.10.1 diaméterna luar maksimum: 68,0mm
3.1.10.2 Kira-kira.beurat: 10083kg / km
3.1.10.3 Maks.beban tensile: 11100N
3.1.10.4 Rujukan kapasitas ayeuna-mawa pikeun
fase cores (45 ℃ hawa ambient): 311A


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami