ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

Katerangan pondok:

Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & Karajinan Cahaya.ProfiBus LAN.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & Karajinan Cahaya.ProfiBus LAN.

Jaket luar: LSZH
Diaméter luar: 8,4±0,20 mm
Beurat: 91 kg/km
Standar: IEC 60092-359, IEC 60332-3, IEC 60754-1/2,
IEC 61034-1/2, IEC 60794

Desain & Pangwangunan

Konduktor: Terdampar Tinned tambaga
Ukuran konduktor: 19/0.16±0.01mm
Insulasi: Poliétilén busa
Insulasi OD: 2.60±0.15mm
Kode Warna Konduktor: Héjo & Beureum
tameng foil: aluminium / poliéster Foil
Kepang: kawat tambaga tinned
Cakupan Braid: ≥80%
jaket luar: LSZH SHF1
Ketebalan Jaket 1.3mm(Nom)
Jaket luar OD: 8,4 ± 0,20 mm
Warna Jaket Luar: HIDEUNG (opsional)

Sipat lingkungan sarta Performance Seuneu

Tingkat kaasaman gas: IEC 60754-1/2
Gas asam halogén: IEC 60754-1/2
Émisi haseup: IEC 61034-1/2
Tahan seuneu: IEC 60332-3
retardant seuneu: IEC 60332-3

Karakteristik listrik

Impedansi: 150Ω
Atenuasi: 42 dB/Km max.@ 16,0 MHz
Kapasitansi: 28,0 PF / m
Résistansi UV: Leres
Peunteun tegangan: 300V
Suhu operasi: -45 ° + 80 °

Pasipatan listrik

YANGER-PROFIBUS-2

© 2021 Yanger Marine
Sadaya Hak Ditangtayungan.
Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd (Yanger) ngagaduhan hak pikeun ngarobih spésifikasi produk tanpa aya bewara sateuacana.Gambar meureun
henteu kanggo skala sareng disayogikeun pikeun tujuan umum sareng inpormasi wungkul.Inpormasi anu aya dina katalog ieu mangrupikeun hak milik Yanger,
jeung teu bisa dipaké, dihasilkeun atawa diungkabkeun ka batur tanpa otorisasina ditulis ti Yanger.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami