Produk

  • CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan kapal, Lingkungan Maritim, Pamasangan tetep atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Karajinan gancang sareng Cahaya.BISA komunikasi Bus.

  • Special Cable Offshore Fiber Optic Cable

    Husus Cable lepas pantai kabel serat optik

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel FiberOptic pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung gas aplikasi lepas pantai. .

  • CEMS(Continuous Emission Monitoring System)

    CEMS (Sistem Pangimeutan Émisi Terus-terusan)

    Alat pangukur émisi kapal mangrupikeun solusi inovatif pikeun ngukur émisi kapal anu dipercaya dumasar kana MARPOL Annex VI sareng IMO MEPC.Alat ieu disatujuan tipe pikeun aplikasi ieu ku organisasi klasifikasi anu terkenal.Éta ngukur boh SOx sareng CO2 hulu sareng hilir tina scrubbers, sareng NOx hulu sareng hilir tina SCR (réduksi katalitik selektif).Dirancang pikeun dianggo dina kapal, alat ukur gaduh biaya perawatan anu rendah sareng modul anu gampang diganti.

  • Drum type reel type box type marine cable winch

    Drum tipe reel tipe kotak tipe kabel laut winch

    Winches kabel basis Shore mangrupakeun parabot manajemén kabel dina sistem suplai kakuatan basisir kapal urang.Hal ieu dipasang dina darmaga jeung nyadiakeun cara fléksibel tur merenah pikeun nyambungkeun kabel kakuatan basisir pikeun kapal nelepon di palabuhan.

  • Ship shore power plug socket and ship coupler

    Soket colokan listrik basisir kapal sareng gandeng kapal

    63A stop kontak basisir

    Modél: AS100-42/C

    3 inti kakuatan + 1 inti taneuh + 2 inti kontrol + 1 sinyal (opsional)

    rentang kabel Connectable: 16≤Cable cross-sectional aréa <50mm2

    Tingkat panyalindungan: IP66

  • Halogen-free flame retardant material marine cable

    Kabel laut bahan tahan seuneu bébas halogén

    Yanger mangrupikeun pamimpin kabel laut sareng inovator, produsén sareng supplier anu saé.Yanger nyayogikeun kulawarga kabel pikeun kapal sareng platform lepas pantai anu diwangun di sakumna dunya.produksi éksténsif jeung fasilitas panalungtikan, Yanger ieu neraskeun innovate sarta ngamekarkeun produk jeung jasa anyar, sahingga kabel gampang pikeun masang sarta leuwih fleksibel, mastikeun yén aranjeunna operationally jeung lingkungan aman, ngaronjatkeun kinerja seuneu jeung survivability sarta ngamekarkeun layanan palanggan anyar.

  • Ship shore power distribution box

    Kotak distribusi kakuatan basisir kapal

    Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (saterusna disebut kotak kakuatan basisir) mangrupikeun alat jaminan suplai kakuatan kapal khusus anu dipasang di terminal palabuhan.Alatna cocog pikeun sistem distribusi kakuatan AC tilu-fase kalayan frékuénsi kerja 50-60Hz sareng tegangan kerja anu dipeunteun tina 220V / 380V.

  • Ship shore power composite cable

    Kabel komposit kakuatan basisir kapal

    Kabel anu ditawarkeun Yanger kedah dirarancang, diproduksi sareng diuji dumasar kana standar internasional sapertos kieu:

  • WWMS (Wash Water Monitoring System)

    WWMS (Sistem Pangimeutan Cai Cuci)

    Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nyayogikeun alat ngawaskeun kana aplikasi laut, kami fokus pikeun nyayogikeun solusi anu sederhana, dipercaya sareng efisien.Kami tiasa nyumponan persis sarat anjeun pikeun ngawaskeun cai.

  • Metal Expansion Joint And Rubber Bellow Compensator

    Metal ékspansi Joint Jeung karét Bellow Compensator

    Metal ékspansi gabungan mangrupakeun jenis compensator dijieunna tina logam kawas stainless steel 316L na 254 jsb Bisa dilegakeun jeung keuna sapanjang sumbu pipa, sarta ogé ngamungkinkeun jumlah leutik bending.

  • Standard Gas for EGCS instruments calibration

    Gas standar pikeun kalibrasi instrumen EGCS

    Calibration gas utamana dipaké dina calibration sarta deteksi instrumen kontrol prosés pétrokimia, kadali kualitas produk pétrokimia, deteksi polutan lingkungan, deteksi émisi knalpot mobil jeung kapal, deteksi rupa gas knalpot pabrik, calibration alarm tambang, jeung kalibrasi inspeksi alat médis, pamariksaan kualitas minyak trafo sistem kakuatan…

  • Offshore BUS And Industrial Ethernet Cable

    Offshore BUS Jeung Industrial Ethernet Cable

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan BUS jeung kabel Ethernet Industrial pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.