Produk

  • RF LLF 7/8 HIIFILEX Coaxial Cable LSZH-SHF1

    RF LLF 7/8 HIIFILEX Coaxial Cable LSZH-SHF1

    Aplikasi: Kabel feeder fléksibel leungitna low dirancang pikeun pangiriman broadband tina sumber sapertos anteneu radio, radar, alat GPS, anteneu telepon sélulér pikeun sistem distribusi di jero kapal, torowongan, gedong sareng daérah bawah tanah dimana sinyal RF biasana teu tiasa ditampi.RF LLF 1/2 Hiflex teh kalenturan pangalusna, dipaké salaku kabel jumper.Kombinasi kalenturan tambahan sareng leungitna low ngajadikeun RF LLF 1/2 Hiflex pilihan alami pikeun kalolobaan aplikasi dina jaringan RF.

  • RF LLF 1/2 Coaxial Cable LSZH-SHF1

    RF LLF 1/2 Coaxial Cable LSZH-SHF1

    Aplikasi: Kabel feeder fléksibel leungitna low dirancang pikeun pangiriman broadband tina sumber sapertos anteneu radio, radar, alat GPS, anteneu telepon sélulér pikeun sistem distribusi di jero kapal, torowongan, gedong sareng daérah bawah tanah dimana sinyal RF biasana teu tiasa ditampi.

  • RF LLF 1/2 HIFLEX Coaxial Cable LSZH-SHF1

    RF LLF 1/2 HIFLEX Coaxial Cable LSZH-SHF1

    Aplikasi: Kabel feeder fléksibel leungitna low dirancang pikeun pangiriman broadband tina sumber sapertos anteneu radio, radar, alat GPS, anteneu telepon sélulér pikeun sistem distribusi di jero kapal, torowongan, gedong sareng daérah bawah tanah dimana sinyal RF biasana teu tiasa ditampi.RF LLF 1/2 Hiflex teh kalenturan pangalusna, dipaké salaku kabel jumper.Kombinasi kalenturan tambahan sareng leungitna low ngajadikeun RF LLF 1/2 Hiflex pilihan alami pikeun kalolobaan aplikasi dina jaringan RF.

  • QFCI -MICA- MK -SHF1

    QFCI -MICA- MK -SHF1

    Aplikasi: Ieu kabel optik refractory non-logam sadaya-sedeng.Kabel téh cocog pikeun kapal kasar jeungsarung luar tina bahan tahan UV-sareng cuaca, ditangtayungan rodénsia.Dina hal seuneu kabuka, normal
    komunikasi bisa dijaga dina 90 menit.Alus mékanis jeung lingkungan
    kinerja,-kapasitas luhur transmisi komunikasi data.Pikeun instalasi LAN sareng WAN ogé
    salaku telekomunikasi sareng data.diaméterna leutik, angka multi core, compressive tinggi, beurat hampang,
    operasi merenah, konstruksi basajan, kondusif pikeun wiring komprehensif.

  • QFCI - ARMOR - FR - MK -SHF1

    QFCI - ARMOR - FR - MK -SHF1

    Aplikasi: Ieu kabel optik refractory.Kabelna cocog pikeun minyak sareng minyak sareng industri lepas pantai sarenglingkungan kasar séjén.Lapisan luar tina bahan tahan UV sareng cuaca, ditangtayungan rodénsia.Dibisi seuneu kabuka, komunikasi normal bisa dijaga dina 180 menit.mékanis alusjeung kinerja lingkungan, kapasitas luhur transmisi komunikasi data.Pikeun LAN sareng WANpamasangan ogé telekomunikasi sareng pangiriman data dina kapal.diaméterna leutik, multi core
    Jumlah, compressive tinggi, beurat hampang, operasi merenah, konstruksi basajan, kondusif pikeun
    wiring komprehensif.

  • QFAI – UNI – NONMETALIC – SHF1

    QFAI – UNI – NONMETALIC – SHF1

    Aplikasi: Ieu kabel optik refractory non-logam sadaya-sedeng, kabel ieu cocog pikeun kapal kasar jeung malapah luar bahan tahan UV-jeung cuaca, rodénsia ditangtayungan.Dina hal seuneu kabuka, normal
    komunikasi bisa dijaga dina 90 menit.Alus mékanis jeung lingkungan
    kinerja, kapasitas luhur transmisi komunikasi data.Pikeun instalasi LAN sareng WAN ogé
    salaku telekomunikasi sareng pangiriman data dina kapal.diaméterna leutik, angka multi core, luhur
    compressive, beurat hampang, operasi merenah, konstruksi basajan, kondusif pikeun komprehensif
    wiring.

  • QFAI - UNI - MK - SHF1

    QFAI - UNI - MK - SHF1

    Aplikasi: Ieu mangrupikeun kabel optik refractory non-logam sadaya-medium, Kabel cocog pikeun kapal anu kasar sarengsarung luar tina bahan tahan UV-sareng cuaca, ditangtayungan rodénsia.Dina hal seuneu kabuka, normal
    komunikasi bisa dijaga dina 90 menit.Alus mékanis jeung lingkungan
    kinerja, kapasitas luhur transmisi komunikasi data.Pikeun instalasi LAN sareng WAN ogé
    salaku telekomunikasi sareng pangiriman data dina kapal.diaméterna leutik, angka multi core, luhur
    compressive, beurat hampang, operasi merenah, konstruksi basajan, kondusif pikeun komprehensif
    wiring.

  • QFAI - I / O / RM - MK - SHF1

    QFAI - I / O / RM - MK - SHF1

    Aplikasi: Ieu kabel optik refractory non-logam sadaya-sedeng, kabel ieu cocog pikeun kapal kasar jeung malapah luar bahan tahan UV-jeung cuaca, rodénsia ditangtayungan.Dina hal seuneu kabuka, normal
    komunikasi bisa dijaga dina 90 menit.Alus mékanis jeung lingkungan
    kinerja, kapasitas luhur transmisi komunikasi data.Pikeun instalasi LAN sareng WAN ogé
    salaku telekomunikasi sareng pangiriman data dina kapal.diaméterna leutik, angka multi core, luhur
    compressive, beurat hampang, operasi merenah, konstruksi basajan, kondusif pikeun komprehensif
    wiring.

  • AICI - I / O / RM - MK - SHF1

    AICI - I / O / RM - MK - SHF1

    Aplikasi: Kabel serat optik pikeun lingkungan industri.kabel téh cocog pikeun duanana indoor na outdoor use.Continuous submergence dina cai henteu dianjurkeun.Lapisan luar tina UV-minyak- sarta tahan cuaca
    bahan.Elemen kakuatan tina benang kaca sabudeureun inti kabel ngamungkinkeun instalasi gampang tina panjangna panjang.
    Panyangga kedap 0,9mm gampang dicabut ngamungkinkeun splicing gancang sareng dipercaya sareng dipasang konektor.
    Kinerja mékanis sareng lingkungan anu saé, pangiriman komunikasi data kapasitas tinggi.
    diaméterna leutik, angka multi core, compressive tinggi, beurat hampang, operasi merenah, basajan
    konstruksi , kondusif pikeun wiring komprehensif.

  • RS485/422 4x2x0.34mm²Terdampar LSZH-SHF1

    RS485/422 4x2x0.34mm²Terdampar LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Karajinan gancang & Light.RS422 RS485.

  • RS485/422 1x2x0.34mm²Terdampar LSZH-SHF1

    RS485/422 1x2x0.34mm²Terdampar LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Karajinan gancang & Light.RS422 RS485.

  • RS485/422 2x2x0.22mm²Terdampar LSZH-SHF1

    RS485/422 2x2x0.22mm²Terdampar LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Karajinan gancang & Light.RS422 RS485.