Garansi navigasi anu dipercaya-alat ukur émisi kapal MARSIC

Alat ukur émisi laut MARSIC SICK ngamungkinkeun anjeun pikeun nganapigasi di cai global dina kaayaan sertifikasi pinuh - mastikeun yén nilai anu diukur tiasa dipercaya sareng sayogi.Dina jangka panjang, biaya pangropéa sareng kalibrasi bakal tetep rendah.

Henteu masalah kumaha parobahan nilai wates, kalayan alat ukur émisi laut MARSIC, perusahaan pengiriman barang sareng pabrik scrubber gas tiasa lega salami lami.Kusabab MARSIC ogé tiasa nyayogikeun pangukuran anu akurat sareng akurat ngarékam nilai anu diukur dina sarat peraturan émisi anu bakal datang.Alat ukur SAKIT parantos lulus sertifikasi DNV, ABS, CCS, KR, NK, LR sareng BV pikeun ngawaskeun alat desulfurisasi sareng denitrifikasi.Ngaliwatan sertifikasi jinis tujuh komunitas klasifikasi panggedéna (ngalambangkeun langkung ti 90% tina total armada dunya), nunjukkeun yén alat ukur MARSIC gaduh pangakuan pasar anu luhur.

Hatur nuhun kana MARSIC sareng téknologi purifikasi knalpot canggih, kapal tiasa teras-terasan ngagunakeun bahan bakar minyak beurat pikeun ngahontal éféktivitas biaya anu lumayan.Pabrikan scrubber gas tiasa nyayogikeun solusi pangukuran anu canggih sareng kualitas luhur pikeun konsuménna ngaliwatan MARSIC.Biaya operasi sareng pangropéa rendah kusabab téknologi pangukuran anu dipercaya ieu dirancang pikeun ngahontal jasa onboard anu sederhana sareng gancang.Salaku tambahan, gauge nyayogikeun inpormasi penting pikeun ngawaskeun operasi pabrik propulsion kapal sareng optimasi bahan bakar.

Ti 2020, kapal ngan ukur diidinan nganggo minyak walirang rendah salaku bahan bakar.Alternatipna, sistem purifikasi knalpot tiasa dipasang salaku ukuran alternatif pikeun ngirangan émisi sulfur dioksida.
Wates émisi NOx pikeun mesin laut ogé dieusian.Pangaruh purifikasi knalpot kedah tiasa diukur sareng dirékam.

runtuyan MARSIC alat ukur émisi kapal masihan pausahaan pengiriman barang karapihan pikiran.MAR-SIC ngagabungkeun software luyu pikeun ngahasilkeun arsip émisi digabungkeun jeung posisi kapal ayeuna.
Ieu parantos ngahontal nilai tambihan anu saé: nalika lebet ka Area Pemantauan Émisi (ECA), awak tiasa nyandak ukuran anu diperyogikeun.Ku cara kitu, SICK parantos masihan kontribusi anu berharga pikeun nyederhanakeun prosés kerja sareng ngirangan beban tanaga kapal.

CEMS 拷贝


waktos pos: Sep-22-2022