3M-Pamimpin karya retarding seuneu

3M Company geus nimukeun sistem panyalindungan seuneu pasip inovatif pikeun leuwih ti 30 taun.Rangkaian pinuh ku bahan sealing tahan seuneu 3M sacara efektif tiasa nyegah panyebaran sareng panyebaran seuneu, haseup sareng gas beracun.

Sistim panyalindungan seuneu pasip 3M loba dipaké di sakuliah dunya.Sareng disatujuan ku otoritas di handap ieu sapertos UL (American Safety Testing Laboratory), FM (American Insurance Company Research Center) Warnock-Hersey, Omega Point, China National Fire Protection Material Testing Center sareng lembaga-lembaga sanésna parantos kabuktosan janten panyalindungan seuneu pasip anu mumpuni. sistem loba dipaké.

Nyatana, 3M mangrupikeun hiji-hijina perusahaan di dunya anu tiasa ngahasilkeun seueur bahan pelindung pasip anu disertipikasi.bahan ieu kaasup: bahan sealing fireproof penetrating ngaliwatan bahan sealing fireproof, wangunan mendi struktur (dinding sirah mendi, curtain témbok periferal sendi, jsb), bahan panyalindungan seuneu pikeun struktur baja jeung sirkuit kakuatan darurat, bahan panyalindungan seuneu pikeun pipa haseup minyak / ventilasi. pipa / pipa plastik pressurized, seuneu panto / jandela segel, jsb.

produk 3M

1. InteramE-5 runtuyan panas nyerep simbut seuneu
Meungpeuk sareng nganggo beungkeut kimia pikeun nyerep énergi panas pikeun ngajagi struktur baja, kabel trunking sareng kabel conduit tina operasi kontinyu.
Sistem sirkuit panyalindungan tiasa salami 3 jam
Campuran organik / anorganik
Lulus tes suhu luhur ketat UL1709 nalika suhu naék ka 2000 ° F dina 5 menit
Produk endotermik
Bahan permukaan ditutupan ku stainless steel atanapi aluminium foil
Bisa dipaké di luar
Larapkeun kana konstruksi anyar atanapi tambihan alat anu tos aya

微信图片_20220915135512

 

2. CP25WB + Caulk solidified leutak fireproof
kinerja tinggi kualitas luhur intumescent basis cai emulsion leutak fireproof, tanpa bahan toksik:
Taya parabot husus diperlukeun pikeun konstruksi sarta gampang pikeun ngabersihan
Dina hal ékspansi termal, eusian sareng segel kekosongan anu katutup ku seuneu nalika durukan
Kalayan ciri nyerep panas, éta tiasa ngaleupaskeun cai kristal nalika kakeunaan seuneu pikeun niiskeun suhu permukaan penetrasi
drying gancang tanpa aliran nangtung;Beungeut kontak ramo tiasa garing dina 10-15 menit
Coklat, tiasa dicét saatos 72 jam, kalayan pangaruh kedap cai
Pipa logam kalayan ketebalan packing maksimum kirang ti 2 "tiasa ngahontal 20" pikeun lalawanan seuneu 2h
Bisa digabungkeun jeung sagala bahan 3M

微信图片_20220915135517


waktos pos: Sep-15-2022