Warta

  • EEXI sareng CII - Kakuatan Karbon sareng Sistem Peunteun pikeun Kapal

    EEXI sareng CII - Kakuatan Karbon sareng Sistem Peunteun pikeun Kapal

    Amandemen Annex VI tina Konvénsi MARPOL bakal asup kana gaya on November 1, 2022. Ieu amandemen teknis jeung operasional ngarumuskeun dina kerangka strategis awal IMO pikeun ngurangan émisi gas rumah kaca ti kapal di 2018 merlukeun kapal pikeun ngaronjatkeun efisiensi énergi dina s. ..
    Maca deui
  • Peran CEMS

    Peran CEMS

    CEMS utamina ngawas SO2, NOX, 02 (baku, baseuh, dasar garing sareng konvérsi), konsentrasi partikel, suhu gas flue, tekanan, laju aliran sareng parameter anu aya hubunganana, sareng ngadamel statistik dina éta, ku kituna ngitung tingkat émisi, total émisi, jsb Dina jaman modern advokasi ...
    Maca deui
  • Fungsi jeung pamakéan umum gas baku

    Fungsi jeung pamakéan umum gas baku

    Fungsi gas baku 1.The traceable bahan rujukan gas ngadegkeun keur ngukurna boga homogénitas alus tur stabilitas, bisa ngawétkeun komposisi kimia jeung nilai karakteristik bahan, sarta mindahkeun nilai maranéhanana dina spasi béda jeung kali.Ku alatan éta, traceability ...
    Maca deui
  • E + H PH Digital éléktroda CPS11D Kaunggulan Produk jeung Industri Aplikasi

    E + H PH Digital éléktroda CPS11D Kaunggulan Produk jeung Industri Aplikasi

    Orbit E + H CPS11D, mangrupikeun jinis éléktroda anu dianggo dina prosés sareng rékayasa lingkungan.Pangukuran anu dipercaya tiasa dilakukeun sanajan dianggo dina lye konsentrasi luhur atanapi di daérah anu bahaya.Pamakéan pangropéa lemah sareng desain umur panjang tiasa ngahémat biaya panggunaan éléktroda.Ngagunakeun Memosen...
    Maca deui
  • Bubuka ka sapuluh luhur klasifikasi masyarakat di dunya

    Bubuka ka sapuluh luhur klasifikasi masyarakat di dunya

    Kelas mangrupa indikator status teknis kapal.Dina industri pengiriman barang internasional, sadaya kapal laut anu tonnage kotor kadaptar langkung ti 100 ton kedah diawasi ku masarakat klasifikasi atanapi lembaga pamariksaan kapal.Sateuacan pangwangunan kapal, spésifikasi ...
    Maca deui
  • Kumaha mingpin pamekaran navigasi héjo sareng rendah karbon

    Kumaha mingpin pamekaran navigasi héjo sareng rendah karbon

    Dina 11 Juli 2022, Cina ngawitan dinten napigasi ka-18, témana nyaéta "ngarah tren anyar navigasi héjo, rendah karbon sareng cerdas".Salaku tanggal palaksanaan husus tina "Poé Maritim Dunya" diayakeun ku Organisasi Maritim Internasional (...
    Maca deui
  • Jinis sareng Pamilihan Kabel Laut

    Jinis sareng Pamilihan Kabel Laut

    Kabel laut, ogé katelah kabel listrik laut, mangrupikeun jinis kawat sareng kabel anu dianggo pikeun kakuatan, cahaya sareng kontrol umum pikeun sagala rupa kapal sareng platform minyak lepas pantai di walungan sareng laut.Aplikasi utama: Hal ieu dipaké pikeun kakuatan, cahaya jeung kontrol umum rupa kapal di walungan jeung laut, offsho ...
    Maca deui
  • Naon gas standar anu dianggo pikeun kalibrasi?

    Naon gas standar anu dianggo pikeun kalibrasi?

    Prosés produksi modern, ti inspeksi bahan baku, kontrol prosés produksi nepi ka pamariksaan kualitas produk ahir jeung evaluasi, teu bisa dipisahkeun tina sagala rupa instrumen jeung méter.Dina raraga mastikeun produksi kualitas luhur, perlu rutin ngagunakeun rupa gas baku pikeun pariksa ...
    Maca deui
  • Masarakat Klasifikasi Cina (CCS) ngaluarkeun Pedoman pikeun Desain sareng Pamasangan Sistem Pembersih Gas Hapus Kapal 2022

    Masarakat Klasifikasi Cina (CCS) ngaluarkeun Pedoman pikeun Desain sareng Pamasangan Sistem Pembersih Gas Hapus Kapal 2022

    Anyar-anyar ieu, CCS ngaluarkeun Pedoman Pedoman pikeun Rarancang sareng Pamasangan Sistem Pembersih Gas Hapus Kapal 2022.CCS nyarios yén pikeun adaptasi kana sarat aplikasi on-board tina téknologi beberesih gas knalpot kapal sareng palaksanaan peraturan kontrol émisi SOx, ...
    Maca deui
  • Perkenalan sareng pamekaran prospek kakuatan basisir kapal

    Perkenalan sareng pamekaran prospek kakuatan basisir kapal

    1. Prinsip operasi sistem kakuatan basisir Sistim kakuatan Shore nujul kana sistem nu port suplai kakuatan ka kapal salila operasi normal tina kapal, kaasup alat shipborne jeung alat basis basisir.Kalayan tegangan 1KV salaku garis ngabagi, sistem kakuatan basisir dibagi ...
    Maca deui
  • Garansi navigasi anu dipercaya-alat ukur émisi kapal MARSIC

    Garansi navigasi anu dipercaya-alat ukur émisi kapal MARSIC

    Alat ukur émisi laut MARSIC SICK ngamungkinkeun anjeun pikeun napigasi di cai global dina kaayaan sertifikasi pinuh - mastikeun yén nilai anu diukur tiasa dipercaya sareng sayogi.Dina jangka panjang, biaya pangropéa sareng kalibrasi bakal tetep rendah.Teuing kumaha...
    Maca deui
  • Struktur jeung prinsip kerja munara desulfurization

    Struktur jeung prinsip kerja munara desulfurization

    Ayeuna, masalah lingkungan beuki parah.Alat-alat desulfurisasi mangrupikeun cara utama pikeun ngontrol sulfur dioksida.Dinten ayeuna, hayu urang ngobrol ngeunaan struktur sareng prinsip kerja menara desulfurisasi alat desulfurisasi.Kusabab pabrik béda ...
    Maca deui