Metal ékspansi Joint Jeung karét Bellow Compensator

Katerangan pondok:

gabungan ékspansi logam mangrupakeun jenis compensator dijieunna tina logam kawas stainless steel 316L na 254 jsb Ieu bisa dilegakeun tur keuna sapanjang sumbu pipa, sarta ogé ngamungkinkeun jumlah leutik bending.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Metal ékspansi Joint

Sambungan ékspansi logam jeung kompensator karét belllow (1)

gabungan ékspansi logam mangrupakeun jenis compensator dijieunna tina logam kawas stainless steel 316L na 254 jsb Ieu bisa dilegakeun tur keuna sapanjang sumbu pipa, sarta ogé ngamungkinkeun jumlah leutik bending.Axial bellows sendi ékspansi dipaké dina pipelines pikeun santunan panjang axial.Pikeun nyegah ngaleuwihan jumlah santunan anu diidinan, rod tarikan pelindung atanapi cingcin pelindung disusun dina kadua tungtung pipa bergelombang, sareng kurung pituduh disusun dina dua tungtung pipa anu nyambungkeunana.Salaku tambahan, aya sudut sareng sendi ékspansi gurat, anu tiasa dianggo pikeun ngimbangan sudut sareng deformasi gurat pipa.Kauntungannana jenis gabungan ékspansi ieu pikeun ngahemat spasi, ngahemat bahan, sarta mempermudah standardisasi jeung produksi masal.

Produk kami seueur diterapkeun dina sistem EGCS, bahan 254 disarankeun pisan salaku kinerja tahan korosi anu saé dina lingkungan asam.Hatur nuhun kana prosés anu saé sareng kontrol kualitas, produk kami langkung awét sareng nampi seueur koméntar anu nguntungkeun ti anu gaduh kapal sareng galangan kapal.

Compensator karét

Sambungan ékspansi karét (1)

Urang bisa nyadiakeun Pilihan panghadena tina sendi ékspansi karét dina pasaran, ngawengku rupa-rupa aplikasi jeung produk tina sagala rupa ukuran.Ku nganut téhnologi karét sarta ari panganyarna, urang bisa nyadiakeun solusi paling éféktif pikeun minuhan sarat kinerja sagala sistem pipa.Urang ogé bisa ngamekarkeun sendi ékspansi karét husus pikeun pamasangan aplikasi husus.

Sendi ékspansi karét kami tiasa nyayogikeun flanges standar anu béda sareng sipat karét anu béda.Ku alatan éta, modél sareng spésifikasi gabungan ékspansi karét kedah dipilih leres dumasar kana médium, tekanan sareng suhu unggal aplikasi.

Ieu diwangun ku karét jeung karét-serat lawon bahan komposit, flanges baja, sleeves, sarta bahan insulasi termal.Aranjeunna utamana dipaké pikeun sambungan pipa.Sambungan fléksibel antara pipa boga fungsi nyerep shock, réduksi noise, sealing, résistansi sedeng, kapindahan gampang tur instalasi, sarta mangrupa aksésori idéal pikeun nyerep shock, réduksi noise, ngurangan haseup jeung panyabutan lebu dina widang panyalindungan lingkungan.

WarnaID

Inner Karét

Outer Karét

Mkampak.Suhu Operasi.

Apamali

Beureum

KOMPENSATOR EKSPANSI LOGAM JEUNG KARAT BELLOW (3)

EPDM/(X)IIR

EPDM

100°

Rupa-rupa média cai, cooling wastewater industri, seawater jeung cooling cai, asam eusi low, alkali, leyuran uyah, jsb

Koneng

KOMPENSATOR BELLOW METAL JEUNG KOMPENSATOR BELLOW LOGAM (4)

NBR

CR

90°

Rupa-rupa produk minyak bumi sareng média anu ngandung minyak

Compensator karét YR

002

Logo beureum
Cocog jeung sagala rupa média cai, cai limbah industri panas jeung tiis, cai laut, jeung cai cooling, asam eusi low, alkali, leyuran uyah, jsb
Parobahan suhu: -30C ~ + 100C, suhu kerja sakedapan + 130C.
Lapisan karét jero: EPDM/(X)IIR
Lapisan tulangan: lapis karét
Logo: Pita beureum, YR DN...PN...
Flange: standar galvanized baja karbon flange, stainless steel flange, jsb.

perlakuan Flange
Flanges baja karbon Galvanized disadiakeun salaku baku, sarta tipe séjén flanges oge sadia, kayaning stainless steel, panas-dip galvanized flanges baja karbon, jsb.

Ukuran flange
DN25-DN300 DIN2501 PN 10/16 flanges baku sejenna oge sadia.
Hubungan antara tekanan kerja sareng suhu

suhu

tekanan

Tekanan gawé

50 ℃

16 bar

100 ℃

10 bar

Uji tekanan

20 ℃

25 bar

Tekanan burst

20 ℃

>64 bar

 

Compensator karét YY

025

logo konéng
Cocog jeung sagala jinis produk minyak bumi jeung media oily.
Parobahan suhu: -20C ~ + 90C, suhu kerja sakedapan + 100C.
Lapisan karét jero: NBR
Lapisan tulangan: lapis karét
Panutup: CR
Logo: Pita konéng, YY DN...PN..
Flange: standar galvanized baja karbon flange, stainless steel flange, jsb.

perlakuan Flange
Flanges baja karbon Galvanized disadiakeun salaku baku, sarta tipe séjén flanges oge sadia, kayaning stainless steel, panas-dip galvanized flanges baja karbon, jsb.

Ukuran flange
DN25-DN300 DIN2501 PN 10/16 flanges baku sejenna oge sadia.
Hubungan antara tekanan kerja sareng suhu

suhu

tekanan

Tekanan gawé

50 ℃

16 bar

100 ℃

10 bar

Uji tekanan

20 ℃

25 bar

Tekanan burst

20 ℃

>64 bar

 

54


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami