Drum tipe reel tipe kotak tipe kabel laut winch

Katerangan pondok:

Winches kabel basis Shore mangrupakeun parabot manajemén kabel dina sistem suplai kakuatan basisir kapal urang.Hal ieu dipasang dina darmaga jeung nyadiakeun cara fléksibel tur merenah pikeun nyambungkeun kabel kakuatan basisir pikeun kapal nelepon di palabuhan.


Rincian produk

Tag produk

1. Nalika kapal ninggalkeun port, kabel lir rapih nyimpen basisir kapal nyambungkeun kabel dina lir kabel pikeun cadangan.Nalika kakuatan basisir diperlukeun, sambungkeun kabel ka titik panarima kakuatan di sisi kapal urang, sarta ngirimkeun énérgi listrik ka alat-alat listrik kapal urang ngaliwatan assembly ring dieunakeun-kapasitas badag pakakas.
2. Salila période suplai kakuatan basisir, lir kabel implements kontrol tegangan linier tur otomatis ngatur kabel sambungan kapal basisir.

Drum tipe reel tipe kotak tipe kabel laut winch (1)

Komponén utama lir kabel (reel):
● Sistim kontrol konversi Frékuénsi一It otomatis bisa narik balik / ngaleupaskeun kabel jeung turun naek tina tingkat pasang, sarta ngawujudkeun manajemén calakan reel nu.Kandangna nyaéta IP65.
● Cable一10kV tegangan sedeng (atawa 1kV tegangan low) bisa tatu fléksibel sadaya-dina-hiji kabel.Kabel ngandung kabel optik multi-inti sarta inti kontrol pikeun komunikasi jeung panangtayungan interlocking.
● Cable winch (reel) 一Angin 1-4 kabel nurutkeun kapasitas kapal urang.The spokes of reel dijieunna tina stainless steel sarta disemprot ku cet anticorrosive.
● Kolektor (slip ring) assembly一Multi-titik agul tipe brushes karbon jeung cingcin dieunakeun alur pituduh dipaké pikeun éféktif ngurangan naékna suhu jeung ningkatkeun kapasitas mawa ayeuna.Sikat karbon didamel tina bahan khusus, sareng bubuk karbon anu disababkeun ku ngagem sikat karbon tiasa dipaliré nalika dianggo.
● Sistim Napigasi一Boh ends roller fairlead ngadopsi bantalan disegel timer lubricating, sarta alat fairlead ieu disetir ku hiji sistem elektro-hidrolik.Gampang sareng merenah pikeun ngoperasikeun mékanisme guidewire retracting sareng retracting gratis.

Aplikasi:

Shenhua 501 Winch

Kerekan kabel (2)

Shenhua 501 Winch

Kerekan kabel (4)

Shenhua 501 Winch

Kerekan kabel (5)

Anyar Yangzi 52000 Proyék

Kerekan kabel (6)

Nantong Huaneng

Kerekan kabel (7)

Samudra Ningbo 1000 TEU

Kerekan kabel (8)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami