Kabel Laut

  • kabel laut bahan tahan seuneu halogén bébas

    kabel laut bahan tahan seuneu halogén bébas

    Yanger mangrupakeun pamimpin kabel laut na innovator, A produsén sabenerna global sarta supplier.Yanger nyayogikeun kulawarga kabel anu lega pikeun kapal sareng platform lepas pantai anu diwangun di sakumna dunya.produksi éksténsif jeung fasilitas panalungtikan, Yanger neraskeun innovate sarta ngamekarkeun produk jeung jasa anyar, sahingga kabel gampang pikeun masang sarta leuwih fleksibel, mastikeun yén aranjeunna operationally jeung lingkungan aman, ngaronjatkeun kinerja seuneu jeung survivability sarta ngamekarkeun layanan palanggan anyar.