Serat Optik

  • Special Cable Offshore Fiber Optic Cable

    Husus Cable lepas pantai kabel serat optik

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel FiberOptic pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung gas aplikasi lepas pantai. .