EGCS

  • CEMS (Sistem Pangimeutan Émisi Terus-terusan)

    CEMS (Sistem Pangimeutan Émisi Terus-terusan)

    Alat pangukur émisi kapal mangrupikeun solusi inovatif pikeun ngukur émisi kapal anu dipercaya dumasar kana MARPOL Annex VI sareng IMO MEPC.Alat ieu disatujuan tipe pikeun aplikasi ieu ku organisasi klasifikasi anu terkenal.Éta ngukur boh SOx sareng CO2 hulu sareng hilir tina scrubbers, sareng NOx hulu sareng hilir tina SCR (réduksi katalitik selektif).Dirancang pikeun dianggo dina kapal, alat ukur gaduh biaya perawatan anu rendah sareng modul anu gampang diganti.

  • WWMS (Sistem Pangimeutan Cai Cuci)

    WWMS (Sistem Pangimeutan Cai Cuci)

    Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nyayogikeun alat ngawaskeun kana aplikasi laut, kami fokus pikeun nyayogikeun solusi anu sederhana, dipercaya sareng efisien.Kami tiasa nyumponan persis sarat anjeun pikeun ngawaskeun cai.

  • Metal ékspansi Joint Jeung karét Bellow Compensator

    Metal ékspansi Joint Jeung karét Bellow Compensator

    gabungan ékspansi logam mangrupakeun jenis compensator dijieunna tina logam kawas stainless steel 316L na 254 jsb Ieu bisa dilegakeun tur keuna sapanjang sumbu pipa, sarta ogé ngamungkinkeun jumlah leutik bending.

  • Gas standar pikeun kalibrasi instrumen EGCS

    Gas standar pikeun kalibrasi instrumen EGCS

    Calibration gas utamana dipaké dina calibration sarta deteksi instrumen kontrol prosés pétrokimia, kadali kualitas produk pétrokimia, deteksi polutan lingkungan, deteksi émisi knalpot mobil jeung kapal, deteksi rupa gas knalpot pabrik, calibration alarm tambang, jeung kalibrasi inspeksi alat médis, pamariksaan kualitas minyak trafo sistem kakuatan…