Kotak Distribusi

  • Kotak distribusi kakuatan basisir kapal

    Kotak distribusi kakuatan basisir kapal

    Kotak distribusi kakuatan basisir kapal (saterusna disebut kotak kakuatan basisir) mangrupikeun alat jaminan suplai kakuatan kapal khusus anu dipasang di terminal palabuhan.Alatna cocog pikeun sistem distribusi kakuatan AC tilu-fase kalayan frékuénsi kerja 50-60Hz sareng tegangan kerja dipeunteun 220V / 380V.