Taros Kami

Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd.

Alamat

Kamar 409, Gedong C, No 399 Jianyun Jalan, Pudong Area Anyar, Shanghai 201318

Telepon

Telepon: 0086-21-51636889

Telepon: 0086-18658868965

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami