Kabel Coaxial

  • Husus Cable lepas pantai Coaxial Cable

    Husus Cable lepas pantai Coaxial Cable

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel coaxial pikeun kapal, lampu na-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung gas aplikasi lepas pantai. .