CEMS

  • CEMS(Continuous Emission Monitoring System)

    CEMS (Sistem Pangimeutan Émisi Terus-terusan)

    Alat pangukur émisi kapal mangrupikeun solusi inovatif pikeun ngukur émisi kapal anu dipercaya dumasar kana MARPOL Annex VI sareng IMO MEPC.Alat ieu disatujuan tipe pikeun aplikasi ieu ku organisasi klasifikasi anu terkenal.Éta ngukur boh SOx sareng CO2 hulu sareng hilir tina scrubbers, sareng NOx hulu sareng hilir tina SCR (réduksi katalitik selektif).Dirancang pikeun dianggo dina kapal, alat ukur gaduh biaya perawatan anu rendah sareng modul anu gampang diganti.