CEMS (Sistem Pangimeutan Émisi Terus-terusan)

Katerangan pondok:

Alat pangukur émisi kapal mangrupikeun solusi inovatif pikeun ngukur émisi kapal anu dipercaya dumasar kana MARPOL Annex VI sareng IMO MEPC.Alat ieu disatujuan tipe pikeun aplikasi ieu ku organisasi klasifikasi anu terkenal.Éta ngukur boh SOx sareng CO2 hulu sareng hilir tina scrubbers, sareng NOx hulu sareng hilir tina SCR (réduksi katalitik selektif).Dirancang pikeun dianggo dina kapal, alat ukur gaduh biaya perawatan anu rendah sareng modul anu gampang diganti.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Alat pangukur émisi kapal mangrupikeun solusi inovatif pikeun ngukur émisi kapal anu dipercaya dumasar kana MARPOL Annex VI sareng IMO MEPC.Alat ieu disatujuan tipe pikeun aplikasi ieu ku organisasi klasifikasi anu terkenal.Éta ngukur boh SOx sareng CO2 hulu sareng hilir tina scrubbers, sareng NOx hulu sareng hilir tina SCR (réduksi katalitik selektif).Dirancang pikeun dianggo dina kapal, alat ukur gaduh biaya perawatan anu rendah sareng modul anu gampang diganti.
Kami tiasa nyayogikeun sajumlah ageung suku cadang tina kalolobaan merek CEMS, hatur nuhun kana jaringan jasa lengkep sareng saham anu luar biasa, kami tiasa nyayogikeun bagian-bagian sareng jasa anu paling luhur ka para nasabah dina waktos anu pondok saluareun harepan anjeun.Gawé babarengan sareng Yanger bakal ngahémat waktos anjeun sareng mastikeun yén alat-alat anjeun jalan dina cara anu paling efektif.

Daptar produk

CEMS (3)

Héjo

Nomer séri

Bagian Pedaran

03227

7.5 "Panel touch warna

03272

Aircon pikeun enclosures

03008

Analyzer SO2/CO2

03270

relay kaayaan padet

00350

Unsur pemanasan - 230V -
100W

03217

PLC f.analis 24VDC

03218

DI / DO Modul - relay

03219

Modul AI (Temp)

03220

DO modul - PNP

03221

DO modul - relay

03236

Gas cooler

03012

Sampel pompa gas

03011

Méter aliran

03014

Pompa kondensat

03205

Aliran optik - detektor

03077

Blok Multiplexer - 3-5
tumpukan

03029

Blok Multiplexer - 2 tumpukan

03210

switch kaamanan

03276

Saklar panto

03121

Relay alarem

00556

Relay panganteur (G2R -2-
SN 24DC (S)

00557

Socket relay panganteur

03342

Klep Kalibrasi - 5

03343

Klep Kalibrasi - 2

03183

modul panganteur pikeun
Ethernet RJ 45

03204

Aliran alarem - Controller

03206

Dasar sekering

02198

Sekering Otomatis 10A

02197

Sekering Otomatis 6A

03085

catu daya 24VDC

03013

Sampel saringan gas

03235

Saringan sisipan-pak 5 PCS.

00657

Regulator filter 1/8, 0-2 bar

03136

Sénsor suhu
Ø 3 x 30 mm

03388

Compl.Usir Kepala kalawan
tabung kaluar probe

03372

tabung usik - Hasteloy

03373

Pipa usik - 316 TI

03385

AC - sisipan saringan

03386

Tube pikeun Condensate
ngompa

03387

Beungeut f.pompa gas

03234

By-pass v/v f.pompa gas

03044

Unsur pemanasan

02391

klep Solenoid - 3 arah

03182

Condensate - Alarm

03098

Dipanaskeun Selang Line 6m

03099

Dipanaskeun Selang Line 9m

03268

Dipanaskeun Selang Line 12m

03664

Jalur Selang Dipanaskeun 15m

03711

Dipanaskeun Selang Line 25m

03370

saringan keramik w.o-cingcin

03231

Set of O-cingcin - Viton

03848

Kit pangropéa 1 taun
G7000 pikeun tiap usik

03662

Kit pangropéa 1 taun
G7000 1 Sistim tumpukan

03663

Kit pangropéa 1 taun
G7000 2-5 Sistim tumpukan

CEMS (4)

VIMEX

Nomer séri

Bagian Pedaran

129748

125239

ShipCEMS - Analyzer hotswap 110VACShipCEMS - Analyzer hotswap 230VAC

123581

(122225)

ShipCEMS AM 230V sekering, 1A-250 V (10ea) (120V)

125198

ShipCEMS AC Main Otomatis sekering 10A

124744

ShipCEMS sekering otomatis A / C 6A

123526

ShipCEMS LOGO Catu daya (24V) (sarua pikeun LOGO TD sareng LOGO TDE)

123525

Unit Cooler ShipCEMS

125942

ShipCEMS LOGO8 TDE lengkep sareng firmware

120404

ShipCEMS Filter Hawa Beresih

122233

ShipCEMS AF Partikel Filter Kit

122234

ShipCEMS AF Minyak Absorber Filter Kit

125423

ShipCEMS régulator réduksi hawa

122232

ShipCEMS sampel / calibration solenoid

122231

Indikator aliran sampel ShipCEMS

122230

ShipCEMS stream pilih klep solenoid 3 / 2-24V

123572

ShipCEMS (AC) sekering 2A - 250 V (10ea)

125704

Unit Antarmuka ShipCEMS (opsional)

120037

ShipCEMS Balik- ngabersihan kit

128732

Analyzer ngembun bubu w / adaptor

134827

134831

134837

ShipCEMS - Air Dryer Service kit (1 -2streams) 4 taun (Internal mount) ShipCEMS - Air Dryer Service kit (3-4streams) 4 taun (External mounts)

123512

ShipCEMS - 6 mm Kacangan & Ferrule Connect.(10 ea)

123513

ShipCEMS - Kacang 10mm & Ferrule

122228

ShipCEMS - switch tekanan AM

125691

ShipCEMS - suhu kabinét AC.Thermostat

125698

ShipCEMS - Modul Analisis Damper

127346

ShipCEMS - klep relief tekanan

127346

ShipCEMS - klep relief tekanan

122235

ShipCEMS sampel dryer gas

122236

(127594)

Sampel ShipCEMS mareuman klep solenoid 2/2-230V (120V)

123977

(124901)

ShipCEMS pompa Sampel 230V (120V)

122244

ShipCEMS Temp.Gauge panto

133615

ShipCEMS sampel filter gas, pakét (5ea)

122238

ShipCEMS - Indikator aliran sampel sareng alarem 2-36 Nl / mnt

122239

ShipCEMS - Indikator aliran bypass 1-9 NI / mnt

125690

ShipCEMS - Regulator tekanan - Hawa pengering (0-10bar)

123515

ShipCEMS - Sénsor Uap

122932

ShipCEMS - Pamancar alarem aliran

131628

ShipCEMS - 500W manaskeun SCs

131627

ShipCEMS - Unsur suhu

122242

(127598)

ShipCEMS - Kit pangropéa pompa (120V)

125694

ShipCEMS - SCS Aliran alarem Controller 230V

125693

ShipCEMS - sCS Temp.Controller incl.display (w.Program)

124900

ShipCEMS - detektor Uap Controller

122247

ShipCEMS sampel usik elemen filter

122246

ShipCEMS - Sampel probe quill, SS316 L = 1000mm (012mm)

123979

ShipCEMS - Sampel usik quill Hastelloy L = 1000mm (012mm)

122248

ShipCEMS - Sampel usik quill, Hastelloy L = 500 mm (012mm)

129965

ShipCEMS - Sampel usik quill w.demister Hastelloy L=500mm (025mm)

135020

ShipCEMS - Sampel usik quill w.demister Hastelloy L=1000mm (025mm)

129964

ShipCEMS - Sampel usik quill w.demister SS316Ti L=500mm (036mm)

134087

ShipCEMS - Demister flling Hastelloy C ShipCEMS - Demister Filling (3 pcs,)

129961

ShipCEMS - Ngeusian Demister (3 PCS,) (sakitar 129964)

129544

ShipCEMS - Probe Cap pikeun terminasi (HOT)

133946

ShipCEMS - Flange Gasket

122249

ShipCEMS - switch suhu SP

CEMS (1)

GERING

Nomer séri

Bagian Pedaran

2101843

kit pangropéa 1-taun pikeun sampel gas sampling jeung filtration jeung fans kabinét

2043616

Sampel gas sampling filter kit pangropéa

5310158

Pikeun usik sampling

5306678

Pikeun kipas kabinet

2045339

kit pangropéa filter chamber inlet

2099680

Kit pangropéa nozzle pompa jet

2045740

kit pangropéa jandela pangukuran chamber hawa

5313317

saringan cai

2081836

sumber cahaya

2097393

Pariksa klep pikeun analyzer

5309229

Sambungan langsung, pariksa sambungan klep

5341738

Filter karbon diaktipkeun pikeun alat perlakuan gas instrumen (PN5320896)

5327075

Alat perawatan gas alat manual (PN5320896) kit pangropéa

5341430

Alat pangropéa alat pra-filter gas otomatis (PN2082301).

5339994

Alat perawatan gas alat otomatis (PN6070177) kit pangropéa

2085767

dewan CPU, suku cadang unconventional, tapi hiji dianjurkeun

2099751

dewan kakuatan, suku cadang unconventional, tapi hiji dianjurkeun

2101340

kit eunteung chamber hawa, suku cadang unconventional

2045339

kit filter chamber hawa, suku cadang unconventional

2099683

rod pemanasan chamber hawa, suku cadang unconventional

2099684

PT100 (pikeun chamber hawa), suku cadang unconventional

6053091

Saklar kontrol suhu, suku cadang unconventional

2081835

modul kontrol tekanan, suku cadang unconventional

2109587

Solenoid klep assembly, suku cadang unconventional

2097457

Nol gas fine-tuning klep jarum, suku cadang unconventional

6058571

Test klep solenoid gas, suku cadang unconventional

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk