CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

Katerangan pondok:

Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & craft.CAN Light komunikasi Bus.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & craft.CAN Light komunikasi Bus.

Jaket luar: LSZH
Diaméter luar: 13,3 ± 0,20 mm
Beurat: 175 kg/km
Standar: IEC 60092-1, IEC 60332-3-22, IEC 60754-1/2,
IEC 61034-1/2, IEC 60794, IEC 60092-359

Desain & Pangwangunan

Konduktor: Terdampar Tinned tambaga
Ukuran konduktor: 7/0.40±0.01mm
Insulasi: Poliétilén busa
Insulasi OD: 3.20±0.15mm
Kode Warna Konduktor: Bodas & Coklat, Héjo & Konéng
tameng foil: aluminium / poliéster Foil
Kepang: kawat tambaga tinned
Cakupan Braid: ≥80%
jaket luar: LSZH SHF1
Jaket luar OD: 13,3 ± 0,20 mm
Warna Jaket Luar: HIDEUNG (opsional)

Sipat lingkungan sarta Performance Seuneu

Tingkat kaasaman gas: IEC 60754-1/2
Gas asam halogén: IEC 60754-1/2
Émisi haseup: IEC 61034-1/2
Retardan seuneu: IEC 60332-1
retardant seuneu: IEC 60332-3-22

Karakteristik listrik

Impedansi: 120Ω
Résistansi DC: 26 dB / Km max.@20°C
Kapasitansi: 38,0 PF / m
Laju rambatan: 73 % (nom)
Suhu Operasi: -35 ° + 75 °
Résistansi UV: Leres

Pasipatan listrik

YANGER-CANBUS2x2-2

© 2021 Yanger Marine
Sadaya Hak Ditangtayungan.
Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd (Yanger) ngagaduhan hak pikeun ngarobih spésifikasi produk tanpa aya bewara sateuacana.Gambar meureunhenteu kanggo skala sareng disayogikeun pikeun tujuan umum sareng inpormasi wungkul.Inpormasi anu aya dina katalog ieu mangrupikeun hak milik Yanger,jeung teu bisa dipaké, dihasilkeun atawa diungkabkeun ka batur tanpa otorisasina ditulis ti Yanger.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami