KABEL

  • ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & Karajinan Cahaya.ProfiBus LAN.

  • CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & craft.CAN Light komunikasi Bus.

  • Husus Cable lepas pantai kabel serat optik

    Husus Cable lepas pantai kabel serat optik

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel FiberOptic pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung gas aplikasi lepas pantai. .

  • kabel laut bahan tahan seuneu halogén bébas

    kabel laut bahan tahan seuneu halogén bébas

    Yanger mangrupakeun pamimpin kabel laut na innovator, A produsén sabenerna global sarta supplier.Yanger nyayogikeun kulawarga kabel anu lega pikeun kapal sareng platform lepas pantai anu diwangun di sakumna dunya.produksi éksténsif jeung fasilitas panalungtikan, Yanger neraskeun innovate sarta ngamekarkeun produk jeung jasa anyar, sahingga kabel gampang pikeun masang sarta leuwih fleksibel, mastikeun yén aranjeunna operationally jeung lingkungan aman, ngaronjatkeun kinerja seuneu jeung survivability sarta ngamekarkeun layanan palanggan anyar.

  • Kabel komposit kakuatan basisir kapal

    Kabel komposit kakuatan basisir kapal

    Kabel anu ditawarkeun Yanger kedah dirarancang, diproduksi sareng diuji dumasar kana standar internasional sapertos kieu:

  • BUS lepas pantai Jeung Industrial Ethernet Cable

    BUS lepas pantai Jeung Industrial Ethernet Cable

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan BUS jeung kabel Ethernet Industrial pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.

  • Husus Cable lepas pantai Coaxial Cable

    Husus Cable lepas pantai Coaxial Cable

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel coaxial pikeun kapal, lampu na-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung gas aplikasi lepas pantai. .

  • kabel husus lepas pantai Komputer Lan Cable

    kabel husus lepas pantai Komputer Lan Cable

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan kabel data Twisted-pasangan pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.

  • CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan kapal, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kacepetan luhur & Karajinan Cahaya.BISA komunikasi Bus.

  • CAT7A 4x2x23/1 AWG Padet S/FTP LSZH-SHF1

    CAT7A 4x2x23/1 AWG Padet S/FTP LSZH-SHF1

    Pamasangan kapal, Lingkungan Maritim, Laju data anu luhur, Sistem Telecom, Aplikasi digital rubakpita tinggi kalayan BER rendah, Pamakéan Indoor/Outdoor, pamasangan tetep, Kapal, Kacepetan Tinggi & Karajinan Cahaya.

  • CAT7 4x2x23/1 AWG Padet S/FTP LSZH-SHF1

    CAT7 4x2x23/1 AWG Padet S/FTP LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan kapal, Lingkungan Maritim, Laju data anu luhur, Sistem Telekomunikasi, Aplikasi digital rubakpita anu luhur kalayan BER rendah, Pamakéan Indoor/Outdoor, pamasangan tetep, Kapal, Kacepetan Tinggi & Karajinan Cahaya.

  • CAT6A 4x2x23/7 AWG Terdampar S/FTP LSZH-SHF1

    CAT6A 4x2x23/7 AWG Terdampar S/FTP LSZH-SHF1

    Aplikasi: Sistem Telecom, Laju data anu luhur, Aplikasi digital rubakpita tinggi kalayan BER rendah, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2