Kabel Bus

  • ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan di jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & Karajinan Cahaya.ProfiBus LAN.

  • CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan Shipboard, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kecepatan Tinggi & craft.CAN Light komunikasi Bus.

  • BUS lepas pantai Jeung Industrial Ethernet Cable

    BUS lepas pantai Jeung Industrial Ethernet Cable

    Kalawan leuwih 40 taun desain kabel jeung pangalaman manufaktur catering paling discerning professional industri, Yanger boga kamampuhan pikeun nyadiakeun portopolio lengkep DNV / ABS disatujuan BUS jeung kabel Ethernet Industrial pikeun kapal, lampu jeung-speed tinggi karajinan laut, minyak jeung aplikasi lepas pantai gas.

  • CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Pamasangan kapal, Lingkungan Maritim, Pamasangan Maneuh atanapi portabel, Pamakéan jero rohangan, pamasangan tetep, Laju data anu luhur, Kapal, Kacepetan luhur & Karajinan Cahaya.BISA komunikasi Bus.