Tentang Kami

Wilujeng sumping di Yanger Marine

Mitra anjeun téknologi sareng alat

Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, desain, manufaktur sareng jasa dina widang AMPS (Alternatif Sistem Daya Kelautan) sareng EGCS (Exhaust Gas Clean System) desain, pabrik sareng EPC. .Pausahaan ieu kantor pusatna di Shanghai sarta boga cabang di Hong Kong.

Lingkup bisnis pausahaan ngawengku AMPS (Alternatif Marine Power System) jeung EGCS (Exhaust Gas Bersih System) desain, pabrik jeung EPC.Kami tiasa nyayogikeun kotak sambungan listrik pantai tegangan tinggi sareng rendah, kabinét kontrol aksés kakuatan basisir, kabel & gulungan kabel, colokan listrik sareng sockets, jsb ogé scrubber sareng bagian-bagian.Urang ogé bisa nyadiakeun kualitas luhur rojongan teknis na jasa pangropéa.Di gudang kami, kami gaduh sajumlah ageung suku cadang sareng sistem lengkep.Hatur nuhun kana jaringan global kami, Yanger tiasa nyayogikeun bagian-bagian sareng ngatur bantosan téknis dina waktos anu singget.

1920

Naha Milih Kami

Pausahaan ngabogaan jaringan layanan lengkep jeung tim teknis profésional ngalaman, pinuh sanggup nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur ka nu boga kapal na shipyards.Gawé babarengan sareng Yanger bakal ngahémat waktos anjeun sareng mastikeun yén alat-alat anjeun jalan dina cara anu paling efektif.

Pausahaan salawasna taat kana filosofi bisnis "kaamanan, reliabiliti, ngembangkeun sustainable, jeung perlindungan lingkungan" na strives pikeun jadi hiji-kelas dunya parabot laut jeung lepas pantai.
Hatur nuhun pikeun ngadatangan halaman wéb kami sareng ngarepkeun patarosan anjeun.

ngeunaan-urang (1)

Budaya Urang

Kaséhatan, Kaamanan, Sustainable, Perlindungan Lingkungan

Tujuanana

Janten supplier Peralatan Kelautan kelas munggaran

sumanget

Integritas, Dedikasi Jujur, Inovasi

Filsafat

Ngaleueut ekspektasi customer

Nilai

Hormat jalma Ngudag kaunggulan

Harmonis ngamekarkeun nilai Creat

Misi

Pikeun nyadiakeun konsumén jeung téhnologi HSSE jeung produk, babarengan ngawangun sagara héjo sakabeh umat manusa

Visi

Janten mitra anu paling dipercaya pikeun konsumén

Kualifikasi Jeung Sertipikat

ngeunaan-urang (10)
ngeunaan-urang (11)
ngeunaan-urang (5)
ngeunaan-urang (7)
ngeunaan-urang (8)
ngeunaan-urang (9)
sertipikat (1)
sertipikat (2)
sertipikat (3)

Jaringan Pelayanan

Jaringan produk sareng jasa global urang ngajantenkeun urang mitra anu paling dipercaya pikeun konsumén

peta

Lingkungan Pabrik