Perusahaan kami

lingkup usaha perusahaan

Lingkup bisnis pausahaan ngawengku AMPS (Alternatif Marine Power System) jeung EGCS (Exhaust Gas Bersih System) desain, pabrik jeung EPC.Kami tiasa nyayogikeun kotak sambungan listrik pantai tegangan tinggi sareng rendah, kabinét kontrol aksés kakuatan basisir, kabel & gulungan kabel, colokan listrik sareng sockets, jsb ogé scrubber sareng bagian-bagian.Urang ogé bisa nyadiakeun kualitas luhur rojongan teknis na jasa pangropéa.Di gudang kami, kami gaduh sajumlah ageung suku cadang sareng sistem lengkep.Hatur nuhun kana jaringan global kami, Yanger tiasa nyayogikeun bagian-bagian sareng ngatur bantosan téknis dina waktos anu singget.

PRODUK

  • pausahaan1

Tentang Kami

Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, desain, manufaktur sareng jasa dina widang AMPS (Alternatif Sistem Daya Kelautan) sareng EGCS (Exhaust Gas Clean System) desain, pabrik sareng EPC. .Pausahaan ieu kantor pusatna di Shanghai sarta boga cabang di Hong Kong.

kauntungan urang

Lingkup bisnis pausahaan ngawengku AMPS (Alternatif Marine Power System) jeung EGCS (Exhaust Gas Bersih System) desain, pabrik jeung EPC.Kami tiasa nyayogikeun kotak sambungan listrik pantai tegangan tinggi sareng rendah, kabinét kontrol aksés kakuatan basisir, kabel & gulungan kabel, colokan listrik sareng sockets, jsb.

pausahaan1

kauntungan urang

Di gudang kami, kami gaduh sajumlah ageung suku cadang sareng sistem lengkep.Hatur nuhun kana jaringan global kami, Yanger tiasa nyayogikeun bagian-bagian sareng ngatur bantosan téknis dina waktos anu singget.

002 (2)

kauntungan urang

Pausahaan ngabogaan jaringan layanan lengkep jeung tim teknis profésional ngalaman, pinuh sanggup nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur ka nu boga kapal na shipyards.Gawé babarengan sareng Yanger bakal ngahémat waktos anjeun sareng mastikeun yén alat-alat anjeun jalan dina cara anu paling efektif.

002 (3)

kauntungan urang

Pausahaan salawasna taat kana filosofi bisnis "kaamanan, reliabilitas, pangwangunan sustainable, jeung perlindungan lingkungan" na strives pikeun jadi hiji-kelas dunya laut jeung alat-alat perusahaan lepas pantai.

anuer (14)
  • logo (5)
  • logo (1)
  • logo (3)
  • logo (6)
  • logo (4)
  • logo (7)
  • logo e+h1
  • logo (8)